ayy İrem Derici gözümü oydun oydun
ayy İrem Derici gözümü oydun oydun
belli çok iyi bi bölüm olucak yine
koskoca leydi hapse nasıl düşer
bu kaynana adamı delirtir
Keşke hapishane seti olarak Avlu'nunkini kullansalarmış, Star'ımın yapımları arasında bol etkileşimli bir bölüm olurdu.Zahide Duymayan Kalmasın'a bağlanmış.
Utku Ateş.Berk'in adını bilen var mı?
2 saatten fazla olsa da sıkmayan bir bölümdü. Ne olursa olsun Gülse'yi takdir ediyorum çünkü 130 dakikalık bir sitcom Türkiye'den başka hiçbir yerde yok ve o her şeye rağmen her sahnede güldürecek bir şey bulabiliyor.
Gizem-Zahide atışması ve Ozan'ın annelik tribi en çok güldüren sahnelerdi. Seren Serengil-Gülben Ergen mevzusuna iyi dokundurmuşlar. Özellikle son sahnede Gizem'in kolyesini tesbih olarak sallaması ve 'önce kebabı yerim, sonra dayağı yerim' demesi harikaydı. Kaynanası için hapse giren koca yürekli kadın.
Neyse gelecek haftayı merakla bekliyorum ama süre yeniden 2 saatin altına düşerse çok daha mesut olacağım.
Keşke hapishane seti olarak Avlu'nunkini kullansalarmış, Star'ımın yapımları arasında bol etkileşimli bir bölüm olurdu.
Utku Ateş.
Allah razı olsun. 🙂2 saatten fazla olsa da sıkmayan bir bölümdü. Ne olursa olsun Gülse'yi takdir ediyorum çünkü 130 dakikalık bir sitcom Türkiye'den başka hiçbir yerde yok ve o her şeye rağmen her sahnede güldürecek bir şey bulabiliyor.
Gizem-Zahide atışması ve Ozan'ın annelik tribi en çok güldüren sahnelerdi. Seren Serengil-Gülben Ergen mevzusuna iyi dokundurmuşlar. Özellikle son sahnede Gizem'in kolyesini tesbih olarak sallaması ve 'önce kebabı yerim, sonra dayağı yerim' demesi harikaydı. Kaynanası için hapse giren koca yürekli kadın.
Neyse gelecek haftayı merakla bekliyorum ama süre yeniden 2 saatin altına düşerse çok daha mesut olacağım.
Keşke hapishane seti olarak Avlu'nunkini kullansalarmış, Star'ımın yapımları arasında bol etkileşimli bir bölüm olurdu.
Utku Ateş.
Zaten burada en büyük avantaj da Avrupa Yakası ve Yalan Dünya'ya göre karakterlerin daha az olması. Ozan'ın biyolojik annesi, İlayda'nın babası, Tony'nin annesi, Yaşar'ın akrabaları gibi birçok ihtimal var Gülse hepsini yavaş yavaş soksa 3-4 sezon sürer.Pelin'in çocuklarını merak ediyorum.
Zahide Duymayan Kalmasın'a bağlanmış.
sizi de şöyle 1 nisan şakası olarak 3 günlüğüne hapse mi tıksakZaten burada en büyük avantaj da Avrupa Yakası ve Yalan Dünya'ya göre karakterlerin daha az olması. Ozan'ın biyolojik annesi, İlayda'nın babası, Tony'nin annesi, Yaşar'ın akrabaları gibi birçok ihtimal var Gülse hepsini yavaş yavaş soksa 3-4 sezon sürer.
Zaten burada en büyük avantaj da Avrupa Yakası ve Yalan Dünya'ya göre karakterlerin daha az olması. Ozan'ın biyolojik annesi, İlayda'nın babası, Tony'nin annesi, Yaşar'ın akrabaları gibi birçok ihtimal var Gülse hepsini yavaş yavaş soksa 3-4 sezon sürer.
Sen hala dükkanı kapatmadın mı çoktan cumaya kadar ortadan kaybolmuş olman gerekirdi.sizi de şöyle 1 nisan şakası olarak 3 günlüğüne hapse mi tıksak