- Reaksiyon puanı
- 30,022
- Puanı
- 1,059
Ya Cumali gidecek olsa hayırlı olur aslında kaybetmek ama o gitmeyecek biliyoruz4 yaptıklarında umudum tükendi
Ya Cumali gidecek olsa hayırlı olur aslında kaybetmek ama o gitmeyecek biliyoruz4 yaptıklarında umudum tükendi
Evet, çocukları ile olan görüşmeden sonra şampiyon Cumali lafları dönmeye başladıYa Cumali gidecek olsa hayırlı olur aslında kaybetmek ama o gitmeyecek biliyoruz
Daha açılamadı sanırım kötü değil ama iyi de değil daha iyi olması lazım
İyi bence, geçen en iyilere çıktı hatta.
Kaybedip kimi eleyeceğiz kavgasına girseler daha hoş olurEvet, çocukları ile olan görüşmeden sonra şampiyon Cumali lafları dönmeye başladı
Neyse 4-5 kişi kalana kadar kaybedelimde ünlüler birbirine girsin "ben yarışacam hayır ben yarışacam" savaşlarıyla
Geçen eskiciye de yazdım yazacak isim çokKaybedip kimi eleyeceğiz kavgasına girseler daha hoş olur
Daha açılamadı sanırım kötü değil ama iyi de değil daha iyi olması lazım
Ortak bir karara varın isterseniz, bence Yiğit haklı.İyi bence, geçen en iyilere çıktı hatta.
Berna şimdi yenildi, sen bilirsin yine deOrtak bir karara varın isterseniz, bence Yiğit haklı.
Bilmiyorum ben Berna'dan daha iyisini beklerdim o yüzden diyorum yoksa kötü değilOrtak bir karara varın isterseniz, bence Yiğit haklı.
@kerem senin Berna ezildi
Bilmiyorum ben Berna'dan daha iyisini beklerdim o yüzden diyorum yoksa kötü değil
Her zaman kazanıyor, buda nazar boncuğu olsun.Berna şimdi yenildi, sen bilirsin yine de