Hahaha her 10 dakıka sonra malum kelimeyi söylersem ömrün boyunca alıngan dolaşırsın ozamanbenim alınganlığım en fazla 10 dakika sürer o kadarındada tahammül edersin artık hogatha![]()
Hahaha her 10 dakıka sonra malum kelimeyi söylersem ömrün boyunca alıngan dolaşırsın ozamanbenim alınganlığım en fazla 10 dakika sürer o kadarındada tahammül edersin artık hogatha![]()
arada bir benim yerime @Harunnn60 a o malum kelimeyi söyle alınganlığım 1 dakikaya düşer otomatikmanHahaha her 10 dakıka sonra malum kelimeyi söylersem ömrün boyunca alıngan dolaşırsın ozaman![]()
![]()
![]()
@Harunnn60 da sen nasıl sapık kelimesinden haz etmiyorsan oda egoludan haz etmyorarada bir benim yerime @Harunnn60 a o malum kelimeyi söyle alınganlığım 1 dakikaya düşer otomatikman![]()
gerçekleri duymak istemesede sen söylemeye devam et
Hhahha Aaa sanada diyecem ozaman ayoll hem senin çeki düzene daha ihtiyacın vargerçekleri duymak istemesede sen söylemeye devam etkötü kötülüğünü bilmeliki kendisine çeki düzen versin
![]()
ne münasebet benim yaradılışım bu,sen beni kedi mi sandın
Hahaha Aaa her ayın mart ayı gibiyse forumdan banlamak lazım senine münasebet benim yaradılışım bu,sen beni kedi mi sandın![]()
1 yıldır bırakmadım şimdi mi bırakacağım. Fazilet'le Engerek Yasemin başına çorap örer inş.
Ben olsam @xemrexxx izlediği dizileri bırakırdım1 yıldır bırakmadım şimdi mi bırakacağım. Fazilet'le Engerek Yasemin başına çorap örer inş.![]()
Bende Çiğdem olsam erkeklere hitap dizileri izlemeye bırakır, hemcinslerimi izlerdim.
Ecünnü düşmanıyım ben onları niye izliyeyim ayollBende Çiğdem olsam erkeklere hitap dizileri izlemeye bırakır, hemcinslerimi izlerdim.![]()
Sende ecünnü olursan günün birinde..Ecünnü düşmanıyım ben onları niye izliyeyim ayoll![]()
![]()
![]()
Aaa ecünnü olmanın altın kuralı tv e çıkıcaksın normal insanlar olamıyor o değişmeyen altın kuralSende ecünnü olursan günün birinde..![]()
E tamam, o işler artık eskisi gibi zor değilAaa ecünnü olmanın altın kuralı tv e çıkıcaksın normal insanlar olamıyor o değişmeyen altın kural![]()
![]()
![]()
Ben o işlere bulaşmam zaten youtuberlerin ünlü olmasına gıcığımE tamam, o işler artık eskisi gibi zor değilYoutuber olsan bile ecünnü sayılıyorsun
![]()
Beton mu youtuber olacakBen o işlere bulaşmam zaten youtuberlerin ünlü olmasına gıcığım
Çocuklar duymasına bir youtubet çıkıcakmıs mesala 😕😕😕