Onlarda Yeşil Uzaylı Dansı Akımına Kapıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kişisel algılayıp algılamadığını öğrenmek için demedim ki o lafı. Denir ya hani 'bu kişisel değil, sadece iş' diye. Oraya bir gönderme yaptım. Yoksa senin üstüne alınmayacağını zaten biliyorum. :A :A Ve evet gerçekten tiksiniyorum, insanlardan da, sosyal medyadan da, ünlülerden de tiksiniyorum. :A :A
Sosyal medyadan tiksiniyorsun ama kullanıyorsun :A
insanlardandamı? 😱 😱

Sosyal medyadan tiksiniyorsun ama kullanıyorsun :A
insanlardandamı? 😱 😱
Sosyal medyanın hepsinden tiksinmiyorum amacından saptıranlardan tiksiniyorum. :A Yoksa amacına uygun kullandın mı sorun yok yani. :A İnsanların da hepsinden tiksinmiyorum belirli bir kesim var onlardan. :A Şimdi burda derinlemesine girerdim de çok uzar yani mesele. :A

Pek seveceğim bir şey gibi durmuyor. Ben genelde böyle toplu akımlardan füryalardan tiksinirim. :A Herkes yapıyorsa o işten sıkılır ve bayarım. :A Bu akımdan da pek haberim yoktu ama tüyler ürpertici gibi geldi. :A
kimin sıvadaşı helal olsun:) işte böyle arada bir uyum yakaladığımızda eski güzel günmlerimiz aklıma geliyor :)

@Ahmet Bayram ilkkez diss atmış oda sana 😱 diss =pandik = olmamış
hiç mesajı yok oyüzden pandik ve diss ne demek anlatayım dedim :A
Belki bir cevap verir bize neden attı diye :A

mesajla uğraşıp zaman harcamıyor ben tek hareketle tüm düşüncelerimi aktarırım demek istemiş heralde :) ama aktaramamış biz olayı çözemedik:) tahminen sanırım demete laf atmamdan hoşlanmamıştır o arkadaşın öyle pis huyları vardı gibi... demet seviyordu sanırım :)

mesajla uğraşıp zaman harcamıyor ben tek hareketle tüm düşüncelerimi aktarırım demek istemiş heralde :) ama aktaramamış biz olayı çözemedik:) tahminen sanırım demete laf atmamdan hoşlanmamıştır o arkadaşın öyle pis huyları vardı gibi... demet seviyordu sanırım :)
Olabilir :A yada Türk sanatçı dururken niçin yabancı sanatçıyı tercih ettiğinde hoşuna gitmemiş olabilir :A

Sosyal medyanın hepsinden tiksinmiyorum amacından saptıranlardan tiksiniyorum. :A Yoksa amacına uygun kullandın mı sorun yok yani. :A İnsanların da hepsinden tiksinmiyorum belirli bir kesim var onlardan. :A Şimdi burda derinlemesine girerdim de çok uzar yani mesele. :A
Anladım mevzuyu :A Seni fazla yormayalım :A

içimden geldi şimdi sana olmamış atmak istiyorum ama şimdi sana kıyamam:) dur @DarkLegenD buraya bir mesaj yazsında ona olmamış atayım nasıl olsa hakediyor :))
@DarkLegenD son günlerde bana bir sürü olmamış attı zaten. Sende at, senin ne eksiğin var.
O beni baya kötülüyorda sağda solda.
Şuan GRİ listemde. Kara listeme girmesine az kaldı :A

@Dosi bu mesajımada @Ahmet Bayram harika atmış yeni farkettim :)
bu durumda demet akalın sevmiyor zaradan nefret ediyor sanırım öyle diyebiliriz :)
İşin boyutu değişti 😱
@MEnes şu son yazılarımıza bakıp yorumlasın. Aklım karıştı :F
birinden birini yanlışlıkla yaptı galiba ama neden sadece senin mesaklara tepki (b)
Senlik birşeyde olabilir :A

Bi tane yabancı kız var yeşil giyimli en güzeli o yapıyor:X Demet ve Okan video akımından çok uzaklar:X Yeşil giyinmemişler bile:A

Tatlı olmuş bence Demet ve Okan'ın dansı. Hira'yı da hareketli gördüm sonunda. :A
Kızıyla hiç iletişimi yok :X AAA kızım bak sana ne göndermişler diyor kız hiçbişey demiyor :F

İşin boyutu değişti 😱
@MEnes şu son yazılarımıza bakıp yorumlasın. Aklım karıştı :F
birinden birini yanlışlıkla yaptı galiba ama neden sadece senin mesaklara tepki (b)
Senlik birşeyde olabilir :A
mesaj yerine mesak yazmışsın ama olsun yani olur o kadar hata görmezden geleyim :)
@MEnes e bişey sorma her mesajı yarım sayfa:) mesajın sonuna geldiğinde başta ne yazdığını unutursun :)

mesaj yerine mesak yazmışsın ama olsun yani olur o kadar hata görmezden geleyim :)
@MEnes e bişey sorma her mesajı yarım sayfa:) mesajın sonuna geldiğinde başta ne yazdığını unutursun :)
Mobilden yazıyorum herzaman, idare et :A
Bu arada gözlük yiyip duruyorum Ahmet Beyden :)

içimden geldi şimdi sana olmamış atmak istiyorum ama şimdi sana kıyamam:) dur @DarkLegenD buraya bir mesaj yazsında ona olmamış atayım nasıl olsa hakediyor :))

@DarkLegenD son günlerde bana bir sürü olmamış attı zaten. Sende at, senin ne eksiğin var.
O beni baya kötülüyorda sağda solda.
Şuan GRİ listemde. Kara listeme girmesine az kaldı :A
Atın, atın. Attığınız olmamışlar beni daha da güçlendiriyor.