Onlarda Yeşil Uzaylı Dansı Akımına Kapıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
122,415
Puanı
1,060
Şu sıralar sosyal medya akımında yeşil uzaylı dansı moda. Türkiye'de ünlülerde bu akıma başladı.

İlk olarak Çağla Şikel'den izlediğimiz yeşil uzaylı dans akımına Demet Akalın ve aileside kapıldı.
Demet Akalın ve eşi Okan Kurt'un uzaylı dansıyla başlayıp halayla bitirmesi izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı.

İşte o görüntüler:

İnsanlar ne kadar boş şeylerle uğraşıyorlar,tabi hiç bi yönden sıkıntıları olmayınca yapacak bişeyleri kalmıyo,onlarda haklı.

İnsanlar ne kadar boş şeylerle uğraşıyorlar,tabi hiç bi yönden sıkıntıları olmayınca yapacak bişeyleri kalmıyo,onlarda haklı.
Tanımadığı insanlar hakkında sırf boş vaktini değerlendirmek için boş boş atıp tutacaklarına bu tarz seylerle uğraşmaları bence daha iyi :D

Pek seveceğim bir şey gibi durmuyor. Ben genelde böyle toplu akımlardan füryalardan tiksinirim. :A Herkes yapıyorsa o işten sıkılır ve bayarım. :A Bu akımdan da pek haberim yoktu ama tüyler ürpertici gibi geldi. :A
Sorduğuma pişman oldum :F

Yok canım kişisel algılamadım.
Lafi evirip çevirip tiksinmeye getirmen güldürdü :F
Mesele kişisel değil, soruyu başkası da sorsa tepkim sadece tüyler ürpertici olurdu. :A Hani düşün sen sordun ona rağmen bu cevabı verdim, o kadar tiksiniyorum. :A

Yok canım kişisel algılamadım.
Lafi evirip çevirip tiksinmeye getirmen güldürdü :F
Kişisel algılayıp algılamadığını öğrenmek için demedim ki o lafı. Denir ya hani 'bu kişisel değil, sadece iş' diye. Oraya bir gönderme yaptım. Yoksa senin üstüne alınmayacağını zaten biliyorum. :A :A Ve evet gerçekten tiksiniyorum, insanlardan da, sosyal medyadan da, ünlülerden de tiksiniyorum. :A :A