Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Bu oyunu da aldık, yarın da almaya talibiz. Yatayım da uykumu alayım bari. :A

Hakan kendine rakip gördüğünü düşman ilan ediyor. Adamı 3 yıl önce 10 saatte çözmüştü. 3 yıl geçmiş hala cozemeyenler var:F
Anıl'ın üstüne büyük oynuyor ve onu elemeye çalışıyor. Turabi bu adam hakkında ne diyorsa haklı çıkıyor. Nasıl bir ileri görüşlülüktür bu aman tanrım. Vallahi insan sarrafısın. İzindeyiz Turabi:bhr:

Yok bana da inandırıcı gelmedi, hiç hatırlamıyorum öyle şeyler dediğini de zaten :A

Dememişsem bile inkar etmiyorum sonuçta o yılın başlarında Damla'yı tutuyordum sonra bıraktım :A
Nedense foyası meydana çıkınca üst üste seviyordum dedi :A Hayret nedense ne sen nede ben öncesinde bu söylemi duymadık.
Şurda 1000 küsür mesajı var ama yazdığını hatırlamıyoruz :A

Nedense foyası meydana çıkınca üst üste seviyordum dedi :A Hayret nedense ne sen nede ben öncesinde bu söylemi duymadık.
Şurda 1000 küsür mesajı var ama yazdığını hatırlamıyoruz :A
Damla'yı şu anda sevmiyorum eskiyi dile getirmemin ne anlamı olacak soran olmuşsa söylemişimdir yoksa söylememişimdir :A

Hakan sen ne kadar itici birisin ya. Umarım bir an önce Anıl'a oynamayı bırakır(lar) Nagihan helal sana be sonuna kadar yanındayız. Fragmanda şov yapmış. :Z :Z

Batuhan'ın da vadesi dolmak üzere. Karşı tarafa saldır saldır nereye kadar.

Hakan sen ne kadar itici birisin ya. Umarım bir an önce Anıl'a oynamayı bırakır(lar) Nagihan helal sana be sonuna kadar yanındayız. Fragmanda şov yapmış. :Z :Z

Batuhan'ın da vadesi dolmak üzere. Karşı tarafa saldır saldır nereye kadar.
Bugün hiç bakmadım ama galiba Nagihan diğerlerine göre sayıları almış galiba.
Fragman

Adada yaşanan olay ödülden sonra yaşandıysa büyük ihtimal All Star kazanacak oyunu. Demek ki Nagi çıktı, Funda geride kaldı falan filan.

Güzel bir ödül, bekliyoruz akşamı bakalım. :Z