Hiç İntihar Etmeyi Düşündünüz Mü?

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,611
Puanı
1,060
Soru açık bayağı!

Bazen insanlar düşünür çünkü hayattan çok bıkmıştır yorulmuşlardır. Bazılara göre çok yanlıştır bu bazıları ise tam karar veremez bu duruma?

Peki siz hiç düşündünüz mü intiharı?

@Dosi @vadikızı @Yakamoz-Asi

kendisini-asarak-intihar-etmek-istedi.jpg

İntiharı saçma buluyorum, bir canlık yaşam hakkını ziyan etmek. Yaşama isteğim tamamen bittiğinde gider gerekirse bir mafyaya ya da cihata katırılırım veya çöle, kutuplara bir şekilde gitmeye çalışırım ya da dağda köpek kulübesinde yaşarım ama yine de ölüm beni bulmadan ben kendimi öldürmezdim. Zaten hedonizme battıkça yaşam isteği de artıyor ister istemez ama gittiğim yol da yol değil.

Hiç düşünmedim ve yanlış bence her ne olursa olsun.

İntiharı saçma buluyorum, bir canlık yaşam hakkını ziyan etmek. Yaşama isteğim tamamen bittiğinde gider gerekirse bir mafyaya ya da cihata katırılırım veya çöle, kutuplara bir şekilde gitmeye çalışırım ya da dağda köpek kulübesinde yaşarım ama yine de ölüm beni bulmadan ben kendimi öldürmezdim. Zaten hedonizme battıkça yaşam isteği de artıyor ister istemez ama gittiğim yol da yol değil.
İntihar etmeyi düşünmek veya intiharı aklına getirmek arasında ince bir çizgi vardır :D

Kendini öldürmek yerine ölümü beklemek en iyisidir :A

İntihar etmeyi düşünmek veya intiharı aklına getirmek arasında ince bir çizgi vardır :D

Aslında baya kalın bir çizgi var. İntihar etmeyi düşünmek, resmen intihar aşamasına gelmektir, acaba intihar mı etsem diye. Bunun yakınından bile geçtiğimi hatırlamıyorum. İntihar etmeyi akla getirmek ise herkesin ara sıra "acaba nasıl bir şey olurdu" diye ister istemez düşünebileceği doğal bir fantezi. Tıpkı acaba görünmez olsam neler yapardım fantezisi gibi. :D

Birkaç kez, yolda bir arabanın önüne atlayasım gelmiştir.

Allah kimseye ufacıkta olsa öyle bir şey düşündürmesin , yaşamak her şeye rağmen çok güzel :bhr::bhr::bhr:

Aslında baya kalın bir çizgi var. İntihar etmeyi düşünmek, resmen intihar aşamasına gelmektir, acaba intihar mı etsem diye. Bunun yakınından bile geçtiğimi hatırlamıyorum. İntihar etmeyi akla getirmek ise herkesin ara sıra "acaba nasıl bir şey olurdu" diye ister istemez düşünebileceği doğal bir fantezi. Tıpkı acaba görünmez olsam neler yapardım fantezisi gibi. :D
Yakınından bile geçmedin yani? :D İyi
Akla getirmek kısmını güzel açıklamışsın :A

Mükemmel hayatlar yaşamıyoruz. O yüzden herkesin aklına gelir bence ama ben cesaret edemem.

Dolaylı yoldan kendini öldürmüş oluyorsun işte.

Son 1 haftadır düşünüyorum ben niye kuzenlerin Whatsapp grubuna girdim ki neden yani... Ölüm gibi sessize alıp bir şey yazmasan olmuyor yazsan bin tane laf, offff... Çok ölesim var!!

Son 1 haftadır düşünüyorum ben niye kuzenlerin Whatsapp grubuna girdim ki neden yani... Ölüm gibi sessize alıp bir şey yazmasan olmuyor yazsan bin tane laf, offff... Çok ölesim var!!

Sakın bir daha duymucam bunu düşünüyorum demek işim var deyip çıkabilirsin gruptan birşey olmaz ama düşündüğünü duymucam bir daha :(