Damien Duff
Favori Üye
Sadece sınıfın kızlarının başı derde giriyor Tüyaba gidenlerin benimle beraberaman benim başm belaya girmesin pls.
Sadece sınıfın kızlarının başı derde giriyor Tüyaba gidenlerin benimle beraberaman benim başm belaya girmesin pls.
ANLIYORUMSadece sınıfın kızlarının başı derde giriyor Tüyaba gidenlerin benimle beraber
Güzel sorularını bekliyoruzDUYURU!
Anketçi Haluk geri döndü, çok ilgi göstermişsiniz sorularıma yine, çok teşekkürler herkese, bu gece yeni sorular gelecek bekleyin!
Forum canlansın biraz ölmüş cidden. Eskiden çok anket olurdu artık tek ben her gece yapacağım bekleyin @vadikızı @serhatt @Yakamoz-AsiGüzel sorularını bekliyoruz
Haklısın, bir ara daha ölüydü. @eskici ile canlandırma planları yaptık sonra kendiliğindende canlandı bende bir ara farklı sağlık konuları açtım, son zamanlarda magazine yöneldimForum canlansın biraz ölmüş cidden. Eskiden çok anket olurdu artık tek ben her gece yapacağım bekleyin @vadikızı @serhatt @Yakamoz-Asi
yok be halen ölü aslında ve bayağıdır ölü ama emeğine sağlık, en azından saygın var emeğe çoğu kişinin burada saygısı yok da!Haklısın, bir ara daha ölüydü. @eskici ile canlandırma planları yaptık sonra kendiliğindende canlandı bende bir ara farklı sağlık konuları açtım, son zamanlarda magazine yöneldim
Konuları açmak emek istiyor, biliyorum. Tabiki yorum desteğimi eksik etmemyok be halen ölü aslında ve bayağıdır ölü ama emeğine sağlık, en azından saygın var emeğe çoğu kişinin burada saygısı yok da!
bekliyoruzForum canlansın biraz ölmüş cidden. Eskiden çok anket olurdu artık tek ben her gece yapacağım bekleyin @vadikızı @serhatt @Yakamoz-Asi