Yav he heHe he kesin öyledir kesin bir şey söylemedim ben geliştirmişse iyi olur dedim ama geliştirmiş gibi durmuyor şu anlık
Yav he heHe he kesin öyledir kesin bir şey söylemedim ben geliştirmişse iyi olur dedim ama geliştirmiş gibi durmuyor şu anlık
Videoda ekleseydin yaYarın olaylı bir bölüm olacak gibi gönüllüler Anıl'dan rahatsız olmaya başlamış dokunulmazlık da güzel Turabi-Merve vs Batuhan kapışması var Adem Hakan'ın kaşını yarmış galiba sumo oyununda bakalım kim kazanacak
Fragman yeni çıktı ama şurda var biri atmışVideoda ekleseydin ya
Bu oyunda Tuğba Özay burnundan olmuştu. Bile bile bu tarz oyun niye koyar Acun. Bakalım kaç kişi alttan alttan birbirini dövecekFragman yeni çıktı ama şurda var biri atmış
Bu Survivor un klasik oyunu her sene olurBu oyunda Tuğba Özay burnundan olmuştu. Bile bile bu tarz oyun niye koyar Acun. Bakalım kaç kişi alttan alttan birbirini dövecek
En çok Sema - Nagihan eşleşmesini merak ediyorum, o neydi öyle.
Turabi'yi fragmanda takdir ettim. @sokak sanati
Nagihan ( ) alır gibi. Merve'yi severiz de Turabi için aynı şeyi hiçbir zaman söyleyemem galiba.Sema açık ara alacak gibi. Nagihan'ı duvardan duvara vuracak
Turabi ile Merve çok iyi ikili oldu. Zaten önceden de derim benziyorlar birbirine diye Batuhan iyice kendini bitirdi. Turabi bitirdi aslında.
Aman bırak şunu ya, normalde görmeye dayanamıyorum bir de açıp videosunu mu izleyeceğiz@MasacRE- canın sıkılırsa bu videoyu izle
Hakan'ın verdiği tepkiyi verdim bende Gerçi Turabi bile sonda gülüyor kendisine
Sende haklısınAman bırak şunu ya, normalde görmeye dayanamıyorum bir de açıp videosunu mu izleyeceğiz
İzlemem herhalde ya Ama o oyun güzel olur, yarın acunn.com'dan izlerim olmazsaSende haklısın
Bu akşam izleyecenmi dokunulmazlığı?
Senin yerinede izlerim bugünİzlemem herhalde ya Ama o oyun güzel olur, yarın acunn.com'dan izlerim olmazsa