1 saat bir diziye dahi yetmiyor bu açıdan uykuya nasıl yetsin1 saate az diyorsun sinirleniyorum20 dakikayı anlarım ama 60 dakika
![]()
Ben işteyken size 2 saat sonra buluşuruz dedim sen yoktun.Ne ara yazdı eskiciye
Bir konuda sanırım denk geldimNe ara yazdı eskiciye
hahhaa 10 numara tespit1 saat bir diziye dahi yetmiyor bu açıdan uykuya nasıl yetsin![]()
Ben işteyken size 2 saat sonra buluşuruz dedim sen yoktun.
@turkuazz vardı ve onla bu konuda muhabbetimiz olmuştu. Sonrasinda detayi görmüş![]()
Aslında 30 dakika daha iyi Bir dizi açısından dizi uzadıkça iyi olmuyorhahhaa 10 numara tespit
bizim burdada bir dizinin bölümü 30 dakika yani sende bende haklıyız. dağılalım![]()
![]()
Bizimkiler sizin dizilerin 1 bölümünü bölüp 4 gün yayınlıyorAslında 30 dakika daha iyi Bir dizi açısından dizi uzadıkça iyi olmuyor![]()
30 dakikalık dizi dolu dolu yayınlanır o şekilde sahneyi lüzumsuz uzatmazlar ama 2.5 saatlik dizide sahneyi lüzumsuz uzatırlarBizimkiler sizin dizilerin 1 bölümünü bölüp 4 gün yayınlıyor![]()
![]()
30 dakikalık dizi dolu dolu yayınlanır o şekilde sahneyi lüzumsuz uzatmazlar ama 2.5 saatlik dizide sahneyi lüzumsuz uzatırlar![]()
10 saatten azı yetmez bir insana
1.5 saat olsa dahi çok daha iyi olurduaynen öylee yaa sinir oluyorum bu durumaa
Tr dizilerinde boş bakışmalar çok var30 dakikalık dizi dolu dolu yayınlanır o şekilde sahneyi lüzumsuz uzatmazlar ama 2.5 saatlik dizide sahneyi lüzumsuz uzatırlar![]()
İşte uykudan anlayan biri burda10 saatten azı yetmez bir insana![]()
Gündüz uykusunu diyoruz yani gece muhakak bir kaç saat yatılınca10 saatten azı yetmez bir insana![]()
İşte dizi uzun olduğu an bu boş bakışmalar çok olur 3 saati doldurmak maksadıyla mecbur kalıyorlarTr dizilerinde boş bakışmalar çok var
20 Dakika dizisini burda zevkle izlemiştim![]()