Bizim Hikaye 26.Bölüm Yorumları

Yok benimki hazırdı zaten. Online listesine baktım sonra Senin mesajida görünce vazgeçtim.
Yok sorun değil sen aç :D
Geçen hafta kimse açmayınca ve zaman geçince açmıştım

Bugünde bölüm yorumu öyleydi kimse açmamıştı ben açtım :D

Geç uyudum ve erken kalktım. Oyüzden biraz fazla yorgunluk çöktu yoksa çocuklar çok yormuyor genelde :D

:FGece kuşu senii ondan yorgunsun kıyamam ben sana hoş bende geç uyuyorum ya dün 3 te uyudum dizi izledim kızkardeşim neti kapatıyor sözü indirmiştim onu izledim yattım bugün evde yok kardeşim istedğim kadar takılıyorum

:FGece kuşu senii ondan yorgunsun kıyamam ben sana hoş bende geç uyuyorum ya dün 3 te uyudum dizi izledim kızkardeşim neti kapatıyor sözü indirmiştim onu izledim yattım bugün evde yok kardeşim istedğim kadar takılıyorum
Şu Facebook konusunu görünce dur açayım dedim ve uzun sürdü hazırlamak :F
Ben 12 de yatsam bile sizin 2 olduğu için size göre gece kuşuyum ama aslında erken uyuyorum hafta içi :A

Yok artık 20 dk mı 1 saat çok az 3 saat iyi:A
3 saatmi? Vur dedik öldürdün :F:F
gündüz okadar uyunurmu be? 😱 gece 6 saat uyusam gündüz dengelemem ama 6 saaten az olunca bünye uyu diyor ve 20 dakika dinç ediyor beni. 1 saat oldukca iyi ama 3 saat 😱 yok okadarda değil :F

3 saatmi? Vur dedik öldürdün :F:F
gündüz okadar uyunurmu be? 😱 gece 6 saat uyusam gündüz dengelemem ama 6 saaten az olunca bünye uyu diyor ve 20 dakika dinç ediyor beni. 1 saat oldukca iyi ama 3 saat 😱 yok okadarda değil :F
1 saatte çok az ama:A 3 saat çok iyi uykunun keyfi başka:A:A