Yok benimki hazırdı zaten. Online listesine baktım sonra Senin mesajida görünce vazgeçtim.
Yok sorun değil sen aç
Geçen hafta kimse açmayınca ve zaman geçince açmıştım
Bugünde bölüm yorumu öyleydi kimse açmamıştı ben açtım
Yok benimki hazırdı zaten. Online listesine baktım sonra Senin mesajida görünce vazgeçtim.
Yok sorun değil sen aç
Geçen hafta kimse açmayınca ve zaman geçince açmıştım
Ben o sırada uyuyordumBugünde bölüm yorumu öyleydi kimse açmamıştı ben açtım![]()
Ben o sırada uyuyordum![]()
![]()
İşten eve gelince uyudum ama yetmemiş. Hala yorgunumOyy tmm yoruluyosun tabii uyucan ben karadenizi izliyordum foruma bi bakayım dedim baktım konu yok açayım dedim
Sen burdamıydınÇok uyumamışsındır![]()
İşten eve gelince uyudum ama yetmemiş. Hala yorgunum@turkuazz
Geç uyudum ve erken kalktım. Oyüzden biraz fazla yorgunluk çöktu yoksa çocuklar çok yormuyor geneldeOyy kıyamam çocuklarla uğraşmak kolaymı ne kadar dinlensende yorgun oluyorsun işte
![]()
Geç uyudum ve erken kalktım. Oyüzden biraz fazla yorgunluk çöktu yoksa çocuklar çok yormuyor genelde![]()
Çok az uyumuşsunSen burdamıydın
Yani uykumu çok böldüler ama 1 saat uyudum sayılır ama yetmemiş![]()
Yok tahmin yapmadım konuda okudumtahminin doğru çıktı mehmet![]()
Yok artık 20 dk mı 1 saat çok az 3 saat iyi
Şu Facebook konusunu görünce dur açayım dedim ve uzun sürdü hazırlamakGece kuşu senii ondan yorgunsun kıyamam ben sana hoş bende geç uyuyorum ya dün 3 te uyudum dizi izledim kızkardeşim neti kapatıyor sözü indirmiştim onu izledim yattım bugün evde yok kardeşim istedğim kadar takılıyorum
3 saatmi? Vur dedik öldürdünYok artık 20 dk mı 1 saat çok az 3 saat iyi![]()
Şu Facebook konusunu görünce dur açayım dedim ve uzun sürdü hazırlamak
Ben 12 de yatsam bile sizin 2 olduğu için size göre gece kuşuyum ama aslında erken uyuyorum hafta içi![]()
Yok tahmin yapmadım konuda okudum![]()
1 saatte çok az ama3 saatmi? Vur dedik öldürdün
gündüz okadar uyunurmu be? 😱 gece 6 saat uyusam gündüz dengelemem ama 6 saaten az olunca bünye uyu diyor ve 20 dakika dinç ediyor beni. 1 saat oldukca iyi ama 3 saat 😱 yok okadarda değil![]()
@eskici ye yanıt yazarken okudumanaa doğru ya gıı ben senin isveçte olduğunu unutuyorum hep
hee ay bende tahmin ettin sanıyorum
1 saate az diyorsun sinirleniyorum1 saatte çok az ama3 saat çok iyi uykunun keyfi başka
![]()