Kanal D Popstar 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Tamam bakalım nasıl devam edecek program:D
Fakat şunu diyeyim Armağan çok cıvıttı yarışmacılara karşı, denizde haksızlık yaptı resmen saçmaladı da.. bakalım diğer kısımlara yorumlarım sonra olacak.. şimdilik yükselmemesi normal kısaca!!

Fakat şunu diyeyim Armağan çok cıvıttı yarışmacılara karşı, denizde haksızlık yaptı resmen saçmaladı da.. bakalım diğer kısımlara yorumlarım sonra olacak.. şimdilik yükselmemesi normal kısaca!!

Amann Armağan hep öyleydi şimdide ratingler yükselsin diye yapıyoırdur

Amann Armağan hep öyleydi şimdide ratingler yükselsin diye yapıyoırdur
ben onu çok severdim her şeye rağmen umarım düzeltir kendini cok sacmaladı dün, ve bakalım ilerleyen dklarda düzeltti mi kendini sonra yorumlaşırız yine.. bu konu hakkında

Tamamdır bakalım neler olacak
Olmamış 2. Bölüm daha kötüydü artık şans vermem maalesef nerede o eski yıllardaki yani FOX'daki ve KANAL D'deki popstar !! yükselememesi çok normal.. !! haksızlık da var, samimi değil tam olarak da..

Olmamış 2. Bölüm daha kötüydü artık şans vermem maalesef nerede o eski yıllardaki yani FOX'daki ve KANAL D'deki popstar !! yükselememesi çok normal.. !! haksızlık da var, samimi değil tam olarak da..

Yani dediğim gibi bu format artık sevilmiyor ne yaparsanda yap sevilmez diye düşünüyorum inşAllah kanal d bundan sonra daha iyi yarışmalar yayınlar :D

Bülent Ersoy hastanedeydi, durumu kötü diyorlardı. Programa çıkmış. 😱 Kanal D aşkı nelere kadir beeee. :bhr: @xBUGRAx

Kadının başını yiyeceksiniz sağ salim bitirir yayını inşallah. :A
Can Bonomo şimdi geçmiş olsun dedi, iyi görünüyorsunuz dedim. Bülent Ersoy iyi değilim, çok iyiyim dedi. Armağan da şahane dedi. :A

Kanal D binasına koşa koşa gelmiş anlaşılan. :Z

Kaç hafta oldu başlayalı bu program ile ilgili henüz hiç bir sahne görmedim youtubede bile karşıma çıkmıyor sankı Türkiye de böyle bir program yokmuş gibi :A :A :A @Forumdash
Senin Youtube bozuk. :A

@Yiğitt bile izlemiyorken:A dert etmeye gerek yok:A
Daha dün izledim de pek sarmıyo. :A

Aaa bir oğlan ceketinimi üstünümü ne çıkarmış onu yorumluyorlardı @xBUGRAx ile :F @xBUGRAx ı da kendine benzetmiş Yiğit :A :A :A
@xBUGRAx aşkım. :bhr:

Forum İstatistikleri

Konular
176,306
Üyeler
8,561
Son Üye
Kcrosfahre