evet tatlım malesef kenar mahalledenim ama hedefim,zenginlere kanca atmak, başarıcam inşallah.Bıktım bu çukuraHhaha Kenar Mahallenin dilberi cazgır şey![]()
![]()
![]()
evet tatlım malesef kenar mahalledenim ama hedefim,zenginlere kanca atmak, başarıcam inşallah.Bıktım bu çukuraHhaha Kenar Mahallenin dilberi cazgır şey![]()
![]()
![]()
Çukur dan çıkış yokevet tatlım malesef kenar mahalledenim ama hedefim,zenginlere kanca atmak, başarıcam inşallah.Bıktım bu çukura
yaa bi gitÇukur dan çıkış yok![]()
![]()
Hahah Aaa yok fazlan bile var ayollyaa bi git
benim FAZilET HANIMDAN-EFSUNDAN neyim eksik![]()
teşekkür ederiim tatlım ya iltifat ediyosunHahah Aaa yok fazlan bile var ayoll![]()
![]()
![]()
Gerçekler bunlar cnmteşekkür ederiim tatlım ya iltifat ediyosun![]()
Hahah Aaa ahh bir de 2-3 ecünnü övsende benimde sana kanım kaynasabirden kanım kaynadı sana kız![]()
ÖVÜNCE Mİ KAYNIYCAK YERİNCE MİHahah Aaa ahh bir de 2-3 ecünnü övsende benimde sana kanım kaynasa![]()
![]()
![]()
Aaa eleştirsende dicektim tabi Allah mı yazdırdı övmeyi nedirÖVÜNCE Mİ KAYNIYCAK YERİNCE Mİkarar ver
Allahta artık bu ecünnü hastalığından kurtulmanı istiyo bakAaa eleştirsende dicektim tabi Allah mı yazdırdı övmeyi nedir![]()
![]()
![]()
Aaa doğru olabilir ama ölmek var dönmek yokAllahta artık bu ecünnü hastalığından kurtulmanı istiyo bakbu mübarek günde bi tövbe et yeni bi sayfa aç bence
![]()
o zaman ölAaa doğru olabilir ama ölmek var dönmek yok![]()
![]()
![]()
Aaa iltifat ederken iyiydi amao zaman ölyoksa ben seni öldürücem
![]()
nabza göre şerbet vermeyi iyi bilirim benAaa iltifat ederken iyiydi ama![]()
![]()
![]()