''Gülizar'' Yayından Mı Kaldırıldı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

''Gülizar'' Yayından Mı Kaldırıldı?

8fc70cec-f62e-4d96-a1d5-e875e62d0608.jpg

Kanal D'nin bu hafta final yapması beklenen ''Gülizar''ın akıbeti merak konusu oldu!

O3 Medya'nın yapımcılığında, Çağan Irmak'ın yönetmen ve senaristliğinde ekranlara gelen ''Gülizar'' dizisi yayın akışından çıkarıldı. Şu an yayın akışında görünmeyen dizinin yerine ise ''Mehmed: Bir Cihan Fatihi''nin tekrarı görünüyor.

Gülizar'ın akıbeti netleşince bu konudan bilgilendireceğiz... Takipte kalın!
Orijinal formatta oku

Mehmed'in sonuçlardan sonra O3'ü şımartmaya gerek yok dediler sanırım. :A

Bunu gören @Aserat 'ın bedduasının etkisi kanal 2-3 kere satıldıktan sonra anca geçer. :F

2 reyting alan Tutsak ve Meryem kendi günlerinde ve saat 20.00'de final yaparken 4 reyting alan (geçen hafta derbi yüzünden tüm diziler düştü zaten) dizinin finali niye başka güne atılıyor? O3 de hala gitsin bu pislik kanala dizi versin. O Fatih denen uyduruk diziyi de alın başınıza çalın. Allah belanı versin diyeceğim ama zaten vereceğini verdi bugün. Sürünmeni zevkle izleyeceğim emek düşmanı lanet top.

ben o3ün yerinde olsam başka dizi yapmazdım bu kanala

Kanal D'yi gider ayak böyle güzel bir karar aldığı için tebrik ediyorum. :A

PT2'ye atmış olabilir, keşke kendi gününde final yapsaymış.

Rezalet kararlar devam ediyor. Dizinin iyi bir takipçi kitlesi var.

Neyse Ay Yapımı Star TV me kaptıran Kanal D bu gidişle O3ü de kaptiracak gibi. :A
Şaka bir yana emek verilen bir işe en azından final yapma fırsatı verilmeli kesinlikle. Yani İnsanlık Suçu daha başlamadı bile. Ayrıca başlasa bile 2 hafta daha uzatabilirlerdi yayın gününü ki İnsanlık Suçu kesinlikle tutmayacak.

Kanalı komple kapatıp Doğan TV Center'ı Central Park yapalım :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...