İnanamıyorum, bunu gerçekten senmi söylüyorsun? 😱Adam aşırı zeki. Zeka severim ben
Turabi hem gerçek bir kişi.
İnanamıyorum, bunu gerçekten senmi söylüyorsun? 😱Adam aşırı zeki. Zeka severim ben
Turabi hem gerçek bir kişi.
İnanamıyorum, bunu gerçekten senmi söylüyorsun? 😱
Sana olan bakış açımı yerle bir ettin şuan .sNe var ki? Gerçekten adamın aşırı zeki olduğunu izleyen herkes söyler.
Yok tatil haftaya cumaya başlar. Nisanın ilk haftası tatil ama ben tatillerde yoğun oluyorum. gez toz falan işteSizdede Osternferien başladı mı yoksa? Paskalya bayramı tatili yani.
Haftaya görüşeceğiz senle, ilk hedefim oldun şuan.
Sizin gibi sıra meraklısı değilim çocuklar
Gözüm zirvede teklifinizi alın başınıza çalın diyorsun @eskiciSizin gibi sıra meraklısı değilim çocuklar
Yine fena yazmamışsın 400 e tamamalsan iyiydi Bir ortalama tuttur önce 400 civarı gibiAynen, ne haliniz varsa görün
Cenaze havası olan forumda haftada nasıl 400 mesaj atayım kiYine fena yazmamışsın 400 e tamamalsan iyiydi Bir ortalama tuttur önce 400 civarı gibi
900 Mesaj üstüne nasıl çıkıyorum @eskici dediği gibi bizi takip et öğrenirsin ayollCenaze havası olan forumda haftada nasıl 400 mesaj atayım ki
No canım. Ben halimden memnunum. Gevezeliği sevmem pek.900 Mesaj üstüne nasıl çıkıyorum @eskici dediği gibi bizi takip et öğrenirsin ayoll
Aaa eğlencesine takıl zaten sayıların önemi yok sohbetlerden keyif alman önemliNo canım. Ben halimden memnunum. Gevezeliği sevmem pek.
Bunu bana haftada wn az 700 mesaj atan kişi mi söylüyor Hayret.Aaa eğlencesine takıl zaten sayıların önemi yok sohbetlerden keyif alman önemli
Hahah Aaa işte nekadar keyif alırsan okadar performansın artıyorBunu bana haftada wn az 700 mesaj atan kişi mi söylüyor Hayret.
Sen keyiften uçuyorsun herhalde.Hahah Aaa işte nekadar keyif alırsan okadar performansın artıyor
Dememe gerek yok sizlerle sohbetlerimden nekadar mutluluk duyduğumu zaten görüyorsunuzdurSen keyiften uçuyorsun herhalde.
Enn çok kiminle mesajlaşınca mutluluk duyuyorsunDememe gerek yok sizlerle sohbetlerimden nekadar mutluluk duyduğumu zaten görüyorsunuzdur