Hahahah Aaa çok ayıp zaten 2 gün geliyorO kadar çok etiket yapıyorki bazılarına bakmıyorum![]()
![]()
Hahahah Aaa çok ayıp zaten 2 gün geliyorO kadar çok etiket yapıyorki bazılarına bakmıyorum![]()
![]()
Benim de bir sabrım var hepsine nasıl bakayımHahahah Aaa çok ayıp zaten 2 gün geliyorBu akşam gelmeden kaçmış sanırım hatta
![]()
Eskiden her gün uğraşıyordukBenim de bir sabrım var hepsine nasıl bakayım![]()
![]()
Azar azar paylaşıyordu ama o zaman şimdi hepsini biriktirip bir anda paylaşıyorEskiden her gün uğraşıyorduk![]()
![]()
![]()
4 Günün birikintisi amaAzar azar paylaşıyordu ama o zaman şimdi hepsini biriktirip bir anda paylaşıyor![]()
![]()
İşte hepsi birden gelince ağır oluyor4 Günün birikintisi ama![]()
![]()
![]()
Hahha ben ona şşaırmıyorum vlla nasıl dayanabildiğine şaşırıyorumİşte hepsi birden gelince ağır oluyor![]()
![]()
Her şeye dayanır oHahha ben ona şşaırmıyorum vlla nasıl dayanabildiğine şaşırıyorum![]()
![]()
![]()
Sonradan barişacakları için
Aynen öyleSonradan barişacakları içinBen şu yeni gelen kızı merak ediyorum. Hem konuyu uplama nedenin "bak diziyi izliyorum Forumdash" mesajı mı
![]()
Reytinge etkin yok ama uydudan oralara sinyal gitsin yeterAynen öyledetaylı izlemiyorum ama hakimim diziye. Bugün geç açtım ama sonuna kadar bakarım bugün
![]()
2 televizyon var. Diğerinde atv açık zatenReytinge etkin yok ama uydudan oralara sinyal gitsin yeter![]()
Netten izliyorum Yaparsın Aşkım bittiğinden beri FOX'umda. Şimdiye kadar kötü gidiyor. Pat o kız çıktı bir numara var gibi. Sanki asıl kızın (nefesin) öyküsü bitti de buna geçiliyor hemen, ya da tükenildi işte , ki tükenilmişti hikaye aslında bayağı !! çok riskli hareketler bunlar ! @vadikızı
![]()
hikayesi bitti demedim bitmiş gibi davranıyorlar (aslında çok da hikayesi kalmadı senarist çok iyi bir şey yazmazsa) !!Nefesin hikayesi bitmez bence kızın pat diye girmesi bende tuhaf buldum yarın izleyeyimde öyle yorumlayayım
Seninle yazışmaktak bakamadım pekSonradan barişacakları içinBen şu yeni gelen kızı merak ediyorum. Hem konuyu uplama nedenin "bak diziyi izliyorum Forumdash" mesajı mı
![]()