Queen listemde 1 numara kendisi gerçi bu son hamlesi biraz falso oldu ama toparlarGörende senin annen sanacak![]()
donu zillilikte @Çiğdem- i geçtin parlak için anneni babanı attın hemen😱bana böyle bi adam aşık olsun,ne ana lazım olur bana ne de baba![]()
aman ana baba yaramıyor tatlım bi yerden sonra,ruh eşini arıyor insandonu zillilikte @Çiğdem- i geçtin parlak için anneni babanı attın hemen😱
Hangi hamlesiymiş oQueen listemde 1 numara kendisi gerçi bu son hamlesi biraz falso oldu ama toparlar![]()
kız sahneyi izlemedin mi kızını sinana vermeye çalışıyor.ssHangi hamlesiymiş o![]()
seninki daha çok ruh öküzü oluraman ana baba yaramıyor tatlım bi yerden sonra,ruh eşini arıyor insan![]()
ahahaahahah o öküz kim olucak bekliyorum meraklaseninki daha çok ruh öküzü olur![]()
Spoiler yedim ABV 😕kız sahneyi izlemedin mi kızını sinana vermeye çalışıyor.ss
inşallah başka planları vardırSpoiler yedim ABV 😕
Fazo yapmaz ya öyle basit numaralar![]()
3. sezona kabullenecekler anca.inşallah başka planları vardır![]()
Dizideki Hazan karakterini oynayan Deniz Baysal açıkladı : Dizi Sezon Finali yapacak
YağHaz'ı 13 bölüme sığdırsalardı diziye saydırırdım zaten.Dizideki Hazan karakterini oynayan Deniz Baysal açıkladı : Dizi Sezon Finali yapacak
Birkaç bölümeymiş...Hımm ne zaman dedi bunu ablam
YağHaz'ı 13 bölüme sığdırsalardı diziye saydırırdım zaten.![]()
Birkaç bölümeymiş...
![]()
Dizi 16 Haziran Cumartesi akşamı 52. bölümüyle sezon finali yapacakmış.Bir kaç bölümmü daha nisana girmedik ki sezon finali olsun ya
Dizi 16 Haziran Cumartesi akşamı 52. bölümüyle sezon finali yapacakmış.![]()