cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,567
- Puanı
- 1,060
Polis Hande'nin babası![]()
Şulenin maşallah herkesle o da zamanla açılır hikayesi. O adam da cok tuhaf !
Tanıtımda kızımızın bakışları değişmiş tarzında bir cümlesi vardı😱Aaa gerçektenmi ben nasıl anlamadım yaw
Reklamdan döndü sonra görüşürüz. Bence de öyle zaten nasıl anlamadın. ama bi ara tam netleştirememiştimDosinin dediğine göre Handenin babasıymış o polis
Tanıtımda kızımızın bakışları değişmiş tarzında bir cümlesi vardı![]()
Reklamdan döndü sonra görüşürüz. Bence de öyle zaten nasıl anlamadın. ama bi ara tam netleştirememiştim![]()
Ben yarın devamını tamamlarım. Beynimi yordu bölüm bugünhee doğru doğru şimdi hatırladım
tanıtımda demişti dosi diyince hatırladım yaa![]()
Ben yarın devamını tamamlarım. Beynimi yordu bölüm bugün![]()
tanıtımda da demişti ama belki değildir diyordumTamam dinlen canım sen
tanıtımda da demişti ama belki değildir diyordum![]()
bayram iticiŞu Serkanın eşi beni sinir etti ne meraklı yaw aha şu polis geldi
bayram itici![]()
zehra yı biliyor.. yanıldın diyor iyi çıksın bu bayram amin.Bana iyi bir adam gibi geldi az önce konuştuğımuz sahneyide izledik Bayram sanırım zehrayı öğrenmiş![]()
zehra yı biliyor.. yanıldın diyor iyi çıksın bu bayram amin.![]()
BENCE babası mı değil mi tam olarak konuşmamalıyız. delirdi kadın.. net değil yani babasımıfalan.Bayram kesin iyi bir adam Hande konusunun ortaya çıkmasında onun payı büyük olacak![]()
BENCE babası mı değil mi tam olarak konuşmamalıyız. delirdi kadın.. net değil yani babasımıfalan.
hatice aslan süper oyuncusun aaa kanlarr o gizli yerBana net gibi geldi ama bakalım ne olacak
hatice aslan süper oyuncusun aaa kanlarr o gizli yerkızı dövüyorlardı yada saldırı
![]()
şimdi iyicene düşündüm o adam babası evet .Aynen süper valla gizli yerde neresi orası tam çözemedim kazan dairesi gibi birşey ne olmuşsa handeye orda olmuş dediğin gibi handeye olanları ya görüyor duyuyor