Utanma yok onda
Utanma yok onda
Uğraşsın ne olacak ben de onunla uğraşırım hele bir daha benim adımı kullanarak espri yapsın bakalım neler oluyorUtanma yok ondaAma sen kaşınıyordun benle uğraşmıyor artık diye
![]()
Aaa olmaz ayoll bizim gibi yumuşak yüzlü olmalısın yer cücesine kızmak yokUğraşsın ne olacak ben de onunla uğraşırım hele bir daha benim adımı kullanarak espri yapsın bakalım neler oluyor![]()
![]()
Ben değil @Sherlock çağırıyordu seni galiba, ben bilmiyor muyum senin olmamış atmayacağını sanki hatta ben uyarmıştım olmamış atması için Çiğdem'i etiketlemeyin sakın diye
Ben değil @Sherlock çağırıyordu seni galiba, ben bilmiyor muyum senin olmamış atmayacağını sanki hatta ben uyarmıştım olmamış atması için Çiğdem'i etiketlemeyin sakın diye![]()
Mümkün değil atmaz oEvet ben çağırmıştım, elbet o olmamışı atacak.![]()
Mümkün değil atmaz oBu arada Yamaç nedir ya Vartoli agamiz varken Yamaç avatar yapılır mı hiç
![]()
Ben değil @Sherlock çağırıyordu seni galiba, ben bilmiyor muyum senin olmamış atmayacağını sanki hatta ben uyarmıştım olmamış atması için Çiğdem'i etiketlemeyin sakın diye![]()
Aaa evet Masacre o uyarıyı yaparkan aklımda kalmıs Sherlocktu doğruEvet ben çağırmıştım, elbet o olmamışı atacak.![]()
Ben kızarım bana böyle şeyler yapmasınAaa olmaz ayoll bizim gibi yumuşak yüzlü olmalısın yer cücesine kızmak yok![]()
![]()
![]()
ayol ben onu bile avantaja çeviririm siz merak etmeyin
Aaa gelmiş yineayol ben onu bile avantaja çeviririm siz merak etmeyin![]()
Zaman çabuk geçiyor
O olmadığı için çabuk geçiyor işte
Hahah ah Aaa doğru dedin hafta sonu 2 gün 5 gün gibi geliyor mesalaO olmadığı için çabuk geçiyor işte![]()
![]()
Neyse geldiği gibi ona bir ayar daha verdim artık eskisi gibi olamaz korkuyor bendenHahah ah Aaa doğru dedin hafta sonu 2 gün 5 gün gibi geliyor mesala![]()
kız ne safoz bu eskici melunu ayol ben o olmamışları sıradan bir hale getiriyorum böylece 2 haftaya olmamışları atsa da böyle ballandıra ballandıra konuşamıcakHahah ah Aaa doğru dedin hafta sonu 2 gün 5 gün gibi geliyor mesala![]()
Hhaha Aaa ben utanması yok onun demiştim ama onlada övünür diye @eskici ekız ne safoz bu eskici melunu ayol ben o olmamışları sıradan bir hale getiriyorum böylece 2 haftaya olmamışları atsa da böyle ballandıra ballandıra konuşamıcakay resmen tuzağa düştü safozlar @Sherlock ile
@Forumdash şunlara biraz entrika dersi ver dicem de sen de ne anlarsın o faruk halinle
![]()
Ne oldu la tutuştun galibakız ne safoz bu eskici melunu ayol ben o olmamışları sıradan bir hale getiriyorum böylece 2 haftaya olmamışları atsa da böyle ballandıra ballandıra konuşamıcakay resmen tuzağa düştü safozlar @Sherlock ile
@Forumdash şunlara biraz entrika dersi ver dicem de sen de ne anlarsın o faruk halinle
![]()
Övünsün bakalım daha neler görecek