vadiyi tekrar tv ekranlarında görmek güzel olacak ayrıca kurtlar vadisi vatan ıda tekrardan izlemek istiyodum iyi oldu
Bende izleyememiştim filmi merak ediyordum izlicem inşallah özledim Polatı valla
vadiyi tekrar tv ekranlarında görmek güzel olacak ayrıca kurtlar vadisi vatan ıda tekrardan izlemek istiyodum iyi oldu
Aynen şu müzıği koysalar olayın rengi değişecekPana Film'de şu arkadaki fon ile yapsaydı fragmanı gişe eminim %20 dahada artardı TRT güzel yapmış
kurtlar vadisi kaos'a önerdiğim isimler
kenan'ın gerçek abisi olarak yakışır bence alişanAlişan şaka herhalde öyle kabul ediyorum onun dışında Saruhan hünel ve Yetkin dikiciler görmek isterim bende
kenan'ın gerçek abisi olarak yakışır bence alişan
konuk oyuncu olarak girer polat yada cahit indirir intikam için kenan saldırır o da ölür bir taşla iki kuş olurYoksa yakışmaz bence
konuk oyuncu olarak girer polat yada cahit indirir intikam için kenan saldırır o da ölür bir taşla iki kuş olur
Off off bi sinemada bide bu akşam Vatanımızın kurtuluşunu izledim helal olsum herkes bilsin KURTLAR VADİSİ markadırteşekkürler trt nerdeyse tamamını reklamsız izledik, tabi ufak da olsa sahnelerden bazıalrı kırpılmış, vadi heyecanı başka yine heyecanla zevkle izledim
@vadikızı napıyon
ama bunun birde manevi tarafı var o anlamda harika duygu yansıtmışlar filmdi çok güzel göndermelerde var ayrıcaYalavuz'da geçmeyecekti be Istanbul'da olayların içinde geçmeliydi o nedenle biraz sıkıcı olmuş
Kurtlar Vadisi standartlarının altında