Yok dün dediğimi biliyorum merak etme b12 o kadar da kötü değil. Dün takmadığın için bir daha söyleyeyim dedim @Çiğdem-
Aaa düzelmesine sevindim daha bahanende kalmadı Cumartesi gecesi Jessicayı yorumluyoruzCevap yazdım ya dun de gıt bak bakim
Yok dün dediğimi biliyorum merak etme b12 o kadar da kötü değil. Dün takmadığın için bir daha söyleyeyim dedim @Çiğdem-
Aaa düzelmesine sevindim daha bahanende kalmadı Cumartesi gecesi Jessicayı yorumluyoruzCevap yazdım ya dun de gıt bak bakim
Evet ama başta bir kendiniz plan yapmışsınız biraz şaşırdımAaa düzelmesine sevindim daha bahanende kalmadı Cumartesi gecesi Jessicayı yorumluyoruz
Kız CW dizileri ara vermiş Jessica ilaç gibi gelecek. İyi ki 2 bölümle anlaştık @destereAaa düzelmesine sevindim daha bahanende kalmadı Cumartesi gecesi Jessicayı yorumluyoruz
Seni etiketledi ya kız Hayır niye diretiyorsun izlememek için?Evet ama başta bir kendiniz plan yapmışsınız biraz şaşırdım
Kız CW dizileri ara vermiş Jessica ilaç gibi gelecek. İyi ki 2 bölümle anlaştık @destere
Seni etiketledi ya kız Hayır niye diretiyorsun izlememek için?
Her Jessica sohbetimize senide etiket ettimEvet ama başta bir kendiniz plan yapmışsınız biraz şaşırdım
Bu izlememek nereden çıktı acaba. Ben Marvel-Netflix iş birliğinde ki dizilerde hepsini izledim güncel yani hepsi. Diretmiyorum.Kız CW dizileri ara vermiş Jessica ilaç gibi gelecek. İyi ki 2 bölümle anlaştık @destere
trip ON modundaydın ondan O zaman cmts başlıyoruz 2 bölümBu izlememek nereden çıktı acaba. Ben Marvel-Netflix iş birliğinde ki dizilerde hepsini izledim güncel yani hepsi. Diretmiyorum.
trip ON modundaydın ondan O zaman cmts başlıyoruz 2 bölüm
@Harunnn60 ın derdi @destere olmasa daha iyi olurdu diyorBu izlememek nereden çıktı acaba. Ben Marvel-Netflix iş birliğinde ki dizilerde hepsini izledim güncel yani hepsi. Diretmiyorum.
demiştim zamanında tek bölüm bize yetmez diye yakında üçer üçer izleyelim dersinizKız CW dizileri ara vermiş Jessica ilaç gibi gelecek. İyi ki 2 bölümle anlaştık @destere