13 Mart 2018 Salı Reyting Sonuçları

Sen Ay Yapım'ın CEO'su değil miydin? Kendi dizini niye kötülüyorsun? :A

@Çiğdem-

Önce Kenan'ın ekranlara buyurmaya teşvik edilsin bi :A:A
Dedim ya MF yapımında proje müdürü :A

Ay yapım'da paralel bir yapı var. 2 sene önce sızdı ve KAra Sevdayı yaptı. Şirket içinde temizlediğimi sanıyordum ama UTC'de Gökçe'yi kadroya katılınca temizleyemediğimi anladım. İçimizdeki hainleri temizlemeye çalişiyorum:A
Malesef @Forumdash iyice @xemrexxx yoluna girdi :A Önce Ertuğrula uydurma reyting dedi şimdide Kenanı izleme dedi @destere e yanı Sülüman kavuğu takıp gelirse haftaya salı şaşırmam :F @xemrexxx bir kişiyi daha katmış ekibine :A :A :A

@xemrexxx

Malesef @Forumdash iyice @xemrexxx yoluna girdi :A Önce Ertuğrula uydurma reyting dedi şimdide Kenanı izleme dedi @destere e yanı Sülüman kavuğu takıp gelirse haftaya salı şaşırmam :F @xemrexxx bir kişiyi daha katmış ekibine :A :A :A

@xemrexxx
Kenanı izleme mi dedim😱 Tövbe haşa :T:
Ben yerli ve milli yapımın Ay Yapım'ın CEO'yum. Dizilerimize ambargo koyan arapların yaptıgı diziyi çok övemem artık:A Sadece Kenan için çok kötülemicem hafiften dokunduracam:A @kerem

@xemrexxx
Kenanı izleme mi dedim😱 Tövbe haşa :T:
Ben yerli ve milli yapımın Ay Yapım'ın CEO'yum. Dizilerimize ambargo koyan arapların yaptıgı diziyi çok övemem artık:A Sadece Kenan için çok kötülemicem hafiften dokunduracam:A @kerem
kız az daha kafayı çalıştırsan resmen benim algı yaratma yöntemimi çözecekmişsin ben resmen şok 😱