Bu liste Eurovision 2018 resmi youtube sayfasının izlenme, dinlenme sayıları baz alınarak güncellenecektir.
4 Mayıs 2018
4 Mayıs 2018
Son düzenleme:
Türkiye sence 2019'da olur mu bence o yıl kesin olacak. YazıyorumBu liste Eurovision 2018 resmi youtube sayfasının izlenme, dinlenme sayıları baz alınarak güncellenecektir.
İsrail kazanacak muhtemelen yarışmayı bu sene dolayısıyla seneye İsrail'de olacak Eurovision oraya da gitmez Türkiye, gideceği varsa da.Türkiye sence 2019'da olur mu bence o yıl kesin olacak. Yazıyorum
İsrail kazanacak muhtemelen yarışmayı bu sene dolayısıyla seneye İsrail'de olacak Eurovision oraya da gitmez Türkiye, gideceği varsa da.
Olmaz mı. Ama şunu söyliyim ilk dinlediğinde acayip saçma bulabilirsin sonra dinledikçe güzel geliyor kulağa. Tabi Estonya ve Bulgaristan'ın şampiyon olmasını daha çok isterim.İsrailin şarkısını merak ettim yuotubede falan varmı acaba Çağlar🙂
Bir çok ülkede youtube trendlere girmiş durumda.israile bak sen açık ara önde
Olmaz mı. Ama şunu söyliyim ilk dinlediğinde acayip saçma bulabilirsin sonra dinledikçe güzel geliyor kulağa. Tabi Estonya ve Bulgaristan'ın şampiyon olmasını daha çok isterim.
Bir çok ülkede youtube trendlere girmiş durumda.
İYİ OLAN KAZANSIN O ZAMANOlmaz mı. Ama şunu söyliyim ilk dinlediğinde acayip saçma bulabilirsin sonra dinledikçe güzel geliyor kulağa. Tabi Estonya ve Bulgaristan'ın şampiyon olmasını daha çok isterim.
Bir çok ülkede youtube trendlere girmiş durumda.
Bu Eurovision'un kendi kanalındaki liste. Resmi liste yani.Kıbrıs ve Yunanistan kendi kanallarından paylaşmıştı.
Ve Yunanistan 4+ M Kıbrıs ise 2 milyon izlenmede.
İsrail rahat ilk 5'e girecektir ki bu sene Israil kazanacak gibime geliyor.
Hiç birine henüz bakmadım ama İsrail izlenme mi çalıyor napıyor Tüm ülkelerden neden sadece onu dinlemişler dğerlerine bakmamışlar @sokak sanati @Harunnn60İsraili geçen gün dinlemiştim. Harika bişey çıkmış ortaya tavuk gibi vaklaması olmasaydı keşke. Ama kızın tarzı öyle sanırım Kendisi Rising Star'dan çıkma @Yiğitt 'in popstarı böyle bişey çıkarsa bari bizde seneye gitsek
İzle neden izlendiğini anlarsınHiç birine henüz bakmadım ama İsrail izlenme mi çalıyor napıyor Tüm ülkelerden neden sadece onu dinlemişler dğerlerine bakmamışlar @sokak sanati @Harunnn60
Ecünnümü var yoksaİzle neden izlendiğini anlarsın
AHhahahah nesi var bee Performans süper
Kötüleyeceğim şarkıyı buldum İsrailde insan kalmamış tavuk sokmuslar yarışmayaAHhahahah nesi var bee Performans süper