Eurovision 2018 Hangi Ülkenin Şarkısı Ne Kadar Dinlendi?

BesaleT

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
5,861
Puanı
1,061
Bu liste Eurovision 2018 resmi youtube sayfasının izlenme, dinlenme sayıları baz alınarak güncellenecektir.

4 Mayıs 2018
zGReeW.png

J1xU3H.png

xWz3fA.png

p6anML.png

Son düzenleme:
Olmaz mı. :D Ama şunu söyliyim ilk dinlediğinde acayip saçma bulabilirsin sonra dinledikçe güzel geliyor kulağa. :D Tabi Estonya ve Bulgaristan'ın şampiyon olmasını daha çok isterim. :)

Bir çok ülkede youtube trendlere girmiş durumda.

A çok sağol Çağlar ya dizi reklam olsun hemen dinlicem bakalım nasılmış:D

Olmaz mı. :D Ama şunu söyliyim ilk dinlediğinde acayip saçma bulabilirsin sonra dinledikçe güzel geliyor kulağa. :D Tabi Estonya ve Bulgaristan'ın şampiyon olmasını daha çok isterim. :)

Bir çok ülkede youtube trendlere girmiş durumda.
İYİ OLAN KAZANSIN O ZAMAN :)

İsraili geçen gün dinlemiştim. Harika bişey çıkmış ortaya tavuk gibi vaklaması olmasaydı keşke. Ama kızın tarzı öyle sanırım:X Kendisi Rising Star'dan çıkma:X @Yiğitt 'in popstarı böyle bişey çıkarsa bari bizde seneye gitsek:A

Kıbrıs ve Yunanistan kendi kanallarından paylaşmıştı.
Ve Yunanistan 4+ M Kıbrıs ise 2 milyon izlenmede.

İsrail rahat ilk 5'e girecektir ki bu sene Israil kazanacak gibime geliyor.

İsrail rahat ilk 5'e girecektir ki bu sene Israil kazanacak gibime geliyor.
İsraili geçen gün dinlemiştim. Harika bişey çıkmış ortaya tavuk gibi vaklaması olmasaydı keşke. Ama kızın tarzı öyle sanırım:X Kendisi Rising Star'dan çıkma:X @Yiğitt 'in popstarı böyle bişey çıkarsa bari bizde seneye gitsek:A
Hiç birine henüz bakmadım ama İsrail izlenme mi çalıyor napıyor :F Tüm ülkelerden neden sadece onu dinlemişler dğerlerine bakmamışlar :A :A :A @sokak sanati @Harunnn60