Star TV Dizisi Özbekistan'da Hükümet Kararıyla Yasaklandı!

kız hem @Forumdash a maddi kayıp yaşattım hem de @sokak sanati nın son yıllarda en sevdiği diziye ahlaksız dizi sıfatı geldi böylece ay resmen günü yine düşmanlarıma karşı zaferle kapatıyorum neyse Quuen Fazilet zamanı şimdi çüzz herkese:A @cookies @Dosi @vadikızı @Harunnn60 @Çiğdem- @destere @S.G.A.T. @MasacRE- @kerem @gizem ak @Yiğitt @xBUGRAx @Aserat @eskici @ozmoturk @Ahmed @Thequeer
Laa senin kafana bişey mi düştü? Bugun iki kere benim lehime karşi bana laf atıyorsun:A Ben bu diziyi sevmiyorum ki neyine kayıp yaşayayım:A Fatih ilber olayında da Meryem için diyorum sen gidiyon bana meryem videosu atıyrsun:A Neyse hep böyle kal:F

Siz kim köpeksiniz de Star'ımın dizisini yasaklıyorsunuz hepinizi teker teker yolarım. :bağır:

Star tv dizisi garip bir vurgu olmuş. Türk dizisi denebilrdi

Kesinlikle. Yanlış anlaşılmaya müsait bir başlık olmuş. Düzenledim. :)

Senin payın vardır kesin bu olayda yurt dışı bağlantıların da var nasıl olsa :A :A

aşkı memnuyu izlemedi heralde onlar :A:A

Bizimkiler iç geçiriyordur henüz bu seviyeye gelemediği için. :D

İslamın faydaları.

Kıskanç la bunlar. Yakışıklı güzel bakımlı insanı kıskanan klasik dinciler:A

Rusluktan kaçıp Araplığa doğru yol almışlar, keşke biraz da Türklüğe ve medeniyete doğru geçiş yapsalarmış.

Kara Sevda çok iyi bir işti, böyle haberlerle gündeme gelmesi kötü gerçekten. Özbekistan'ı kınıyorum. :(

Önce ki başlığı görmedim ama yinede eline sağlık @S.G.A.T. :Z:Z:Z

:F:FBizden uzak dur totoş efendii biz kötek sevmeyiz bir kere başka kapıya

:FAllah allah ne diye yasaklamışlar kafayımı yemiş bunlar

Ruslar nasıl izin vermiş gerçi anlaşmışlardır iktidarla..

Bizde olsa ülke ayağa kalkmıştı. Bi dizi için dükkanları arabaları yakarlardı.

Laa senin kafana bişey mi düştü? Bugun iki kere benim lehime karşi bana laf atıyorsun:A Ben bu diziyi sevmiyorum ki neyine kayıp yaşayayım:A Fatih ilber olayında da Meryem için diyorum sen gidiyon bana meryem videosu atıyrsun:A Neyse hep böyle kal:F

Bugün de özbek imam aciklama yapmis "sevisirken yabancilari düsünürseniz cocugunuz gay olur; özbek kadinlar Turk dizilerindeki erkekleri Dusünüyordur yasaklanmalari iyi oldu" Demis resmen aydinlandim @Ahmed @Thequeer @serhatt @Yiğitt niye Boyle anlamis olduk:A @Dosi @Harunnn60 @gözlemci @eskici @destere @xBUGRAx

Star tv ye bir gün ceza verecekleri aklımdaydı hemde Sihirli annemi kaldırma sebebiyle aynı sebeple geldi :F@eskici @Çiğdem- @gözlemci @S.G.A.T. Sihirli annemde kahin peri ve peri nine söylemişti senarist yazmıştı onlar bir anda kanal satılınca açıkta kaldılar ona gönderme yaptılar evden taşınma oyüzdendi

Son düzenleme:
Bugün de özbek imam aciklama yapmis "sevisirken yabancilari düsünürseniz cocugunuz gay olur; özbek kadinlar Turk dizilerindeki erkekleri Dusünüyordur yasaklanmalari iyi oldu" Demis resmen aydinlandim @Ahmed @Thequeer @serhatt @Yiğitt niye Boyle anlamis olduk:A @Dosi @Harunnn60 @gözlemci @eskici @destere @xBUGRAx
Hangi yabancı oğlana baksam dizilerde şey çıkıyor yanı haksızda sayılmaz gibi :A :A :A @destere @Forumdash @Harunnn60 @eskici @Yiğitt

Hahaha Aaa @xemrexxx Çiğdemin sevdikleri şey çıkıyor oyüzden dikkat et derdi hep sana ama korkun yok sanırım :A :A :A
Sihirli annem olayı başladı her halde @Çiğdem- Kahin peri ve peri nineye o sözü yazan senarist muhteşem yazmış Sihirli annemin senaristi geleceği görmüş
Sihirli annem ah star tv %42 Tvr Pazar sabah 10 da share 4,2 normal reyting Pazar sabah 10 da @Çiğdem-