İpek konusunda sağlam bir tez ortaya koydu ve müthiş bir şekilde sundu. Hakan'a Anıl olayını hatırlatması da çok iyi hamleydi. Konseye kadar gerekli konuşmayı da hazırlamıştır kendisine. Muhtemelen konseyde de Nihat şov izleyeceğiz. Zor gider o.Gitti maalesef
Nihat elenmezse bu Acun'un oyunudur başka açıklaması olamaz![]()
OhaKonseyde de bir isim söyleme hakkına sahip.![]()
O da bir isim söyleyecek. Akşama adı en çok yazılan biri daha olacak ve 3 kisi sms'e çıkacak.OhaBöyle bir kural yoktu yeni gelmiş galiba.
Şimdi burada ki oyunu kazanan da bir isim söyleyecek mi yoksa sadece dokunulmaz mı olacak?
Ezik, pısırık birine dönüşmüş. Benjamin Button gibi büyümek yerine çocuklaşmış.Neden Murat bu kadar sessiz? 2013'de ağır abi gibiydi ve ama arada komikti.Şimdi ise çok sessiz ve imajını da değiştirmiş.
Ne kadar konuşursa konuşsun SMS alacağını sanmıyorum ama bakalımİpek konusunda sağlam bir tez ortaya koydu ve müthiş bir şekilde sundu. Hakan'a Anıl olayını hatırlatması da çok iyi hamleydi. Konseye kadar gerekli konuşmayı da hazırlamıştır kendisine. Muhtemelen konseyde de Nihat şov izleyeceğiz. Zor gider o.![]()
AynenEzik, pısırık birine dönüşmüş. Benjamin Button gibi büyümek yerine çocuklaşmış.![]()
Aha beklenen kamyon arkası geliyor![]()
Turabinin yaptığı tacın üstüne Akın ve Ahmet Dursunun adını gördüm. Alem yaTurabi kazandı sembolü![]()
Aha beklenen kamyon arkası geliyor![]()
Turabi şov başlıyorTurabinin yaptığı tacın üstüne Akın ve Ahmet Dursunun adını gördüm. Alem ya![]()