eee herkes biz xemrexxx değil ki en baştan anlasın şişirmeyi
eee herkes biz xemrexxx değil ki en baştan anlasın şişirmeyi
Şişirme değil ama Karadenizin reytingide bana samimi gelmiyordu neyseki düşmeye başladı totelde biraz daha düşünce azıcık normale döneceklereee herkes biz xemrexxx değil ki en baştan anlasın şişirmeyi![]()
kız o dizi 4 reyting alsa bile devam ederŞişirme değil ama Karadenizin reytingide bana samimi gelmiyordu neyseki düşmeye başladı totelde biraz daha düşünce azıcık normale dönecekler![]()
![]()
![]()
Bugün daha erken gelemedim yanı onun boşluğunu biraz doldurup bende kaçacam gece gelecem inş ben gelene kadar sen gelip gitmiş olursun @eskici lerin başını şişirkız o dizi 4 reyting alsa bile devam ederneyse Queen Fazilet zamanı gidip çay koyayım sonra ekran başına hadi yine yırttın 3-4 saat rahat rahat takıl
![]()
Şu melunu bana bulaştırma yaBugün daha erken gelemedim yanı onun boşluğunu biraz doldurup bende kaçacam gece gelecem inş ben gelene kadar sen gelip gitmiş olursun @eskici lerin başını şişir
![]()
![]()
![]()
Şikayet etmiyordum memnunum dedim bu durumdan
ne demişler kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş faruk @Forumdash da bana ondan laf ediyormuş demek hep![]()
Şerler ortak olmuş bana karşi 😱 Birbirinizi yediğiniz gün bayram ilan edicem
Hahahah Aaa senin sayende @xemrexxx ile ortak düşüncede buluştuk bence kendinle gurur duymalısın cnmŞerler ortak olmuş bana karşi 😱 Birbirinizi yediğiniz gün bayram ilan edicem![]()
Zaten herkesi herkesle birleştiriyorumHahahah Aaa senin sayende @xemrexxx ile ortak düşüncede buluştuk bence kendinle gurur duymalısın cnm![]()
![]()
![]()
Emre ile ortak düşünce olmamızı sağlıyorsan demek ki sende kötü yola düşmüşsünZaten herkesi herkesle birleştiriyorumGeçenlerde de böyle bişey demiştin
![]()
Hayatı sorguluyorum şuanEmre ile ortak düşünce olmamızı sağlıyorsan demek ki sende kötü yola düşmüşsün
![]()
![]()
![]()