Harika dünden beri hazırlık içindesin olsun bir zahmeteklenecek
sen twitterdeki yazıma bak hele
Harika dünden beri hazırlık içindesin olsun bir zahmeteklenecek
olurHarika dünden beri hazırlık içindesin olsun bir zahmet
sen twitterdeki yazıma bak hele
Bak daha devamı varmış
Bilgisayarım çökerse bir gün, turkuazz'ın hediyeleri yüzünden çökecek Darklegend ile yaşıt neredeyse bu bilgisayar yapmayın etmeyin şöyle şeyler makine ağlıyor resmen o fotoları o gifleri açacağım diye işkence çektiriyorsunuz bilgisayarımaBukadarcıkmı? Herkese zaten bukadar hediye veriyorsun
Yada devamı yarınmı gelecek?
sonra dinleyip yorum yaparım
Bilgisayarım çökerse bir gün, turkuazz'ın hediyeleri yüzünden çökecek Darklegend ile yaşıt neredeyse bu bilgisayar yapmayın etmeyin şöyle şeyler makine ağlıyor resmen o fotoları o gifleri açacağım diye işkence çektiriyorsunuz bilgisayarıma
Burada beni ezdin mi ne yaptın, anlamadım?)) Ayrıca benim yaşımı nereden biliyorsun?))Bilgisayarım çökerse bir gün, turkuazz'ın hediyeleri yüzünden çökecek Darklegend ile yaşıt neredeyse bu bilgisayar yapmayın etmeyin şöyle şeyler makine ağlıyor resmen o fotoları o gifleri açacağım diye işkence çektiriyorsunuz bilgisayarıma
Hediye işleri bana göre değil ya.))Bak daha devamı varmış
sende Ferdi Baba'dan birşey hediye etseydin ya
Az yumuşat tabi şarkıları ama ben her tarz şarkı dinliyorum aslında.
Bekliyorum hediyeni yada hediyelerini
4 seneye daha çok var ama 25 bin olunca hala aynı kıvamdaysak beklerim @denizz19 askerden döndükten sonra olurum 25. bin o olmayınca çene çok çalışmıyor
Yani eskiden çok izlerdim Survivor inkar edemem. Hatta ada hayatını falanda. Zaten onun vesilesiyle üye oldum buraya. Geçen sene sadece oyunları takip ederdim. Bu dönem en fazla 3-4 oyun izlemişimdir
Deniz her yerdeNiye? Seneye aynı kıvamda olamayacak mıyız sence?
@denizz19 askerde ama fırsat buldukça giriyor foruma, yorumlarını görüyorum bazen.
Bilgisayarım çökerse bir gün, turkuazz'ın hediyeleri yüzünden çökecek Darklegend ile yaşıt neredeyse bu bilgisayar yapmayın etmeyin şöyle şeyler makine ağlıyor resmen o fotoları o gifleri açacağım diye işkence çektiriyorsunuz bilgisayarıma
Büyük bir hakaret var resmen 😱 Bir bilgisayarın ömrü ne kadar oluyorki? 😱 Sen olmamış at diye bir tuzakda olabilirBurada beni ezdin mi ne yaptın, anlamadım?)) Ayrıca benim yaşımı nereden biliyorsun?))
Hediye işleri bana göre değil ya.))
Burada beni ezdin mi ne yaptın, anlamadım?)) Ayrıca benim yaşımı nereden biliyorsun?))
Hediye işleri bana göre değil ya.))
Yaşını biliyorum Dark'cığım benden 4 yaş kadar küçüksün dolayısıyla birazcık ezmiş olabilirim orada seni, zaten daha önce de yapmadığım şey değil ilk kez olmuş gibi şaşırmaDeniz her yerde
Beni en çok konuşturan o. 20 bin mesajın yarısından fazlası onla olan sohbetlerden
Büyük bir hakaret var resmen 😱 Bir bilgisayarın ömrü ne kadar oluyorki? 😱 Sen olmamış at diye bir tuzakda olabilir
@MEnes
hahahha bakalım benim analize kadar nekadar olacakYaşını biliyorum Dark'cığım benden 4 yaş kadar küçüksün dolayısıyla birazcık ezmiş olabilirim orada seni, zaten daha önce de yapmadığım şey değil ilk kez olmuş gibi şaşırma
Dosi, yok olmamış tuzağı değil ya 479 tane olmamış almışım, Dark'dan gelecek bir olmamışa mı kaldık ben o kadar küçük düşünen bir insan mıyım
İfşa mı edeceksin yoksa olmamış almak için yaptıklarımı 😱hahahha bakalım benim analize kadar nekadar olacak
bir konu bile açılacak kadar malzeme var ama ben forumdan resimlerde küçük bir analiz yapmaya çalışırım
aaa bak oda iyi bir fikirİfşa mı edeceksin yoksa olmamış almak için yaptıklarımı 😱
Mesaj kafi konu istemezaaa bak oda iyi bir fikir
konumu istersin yoksa mesaj yeterlimi?
Youtubedan ebru yaşar aratacaktım sonra anasayfaya döndüğümde ebru yaşar dolmasın diye hediyesiz girdim Sizin oralardan resim paylaşsam olmaz. KÇ ve AvM izlemiyorum. Napsam ki Çok cimriyim resmenAynen öyle oldu, @MEnes inki bilmediğim ve bi başına tıkladım oda ilk saniyede efkara bağlayacak belli oldu ( Enes, sonra tam dinleyip yorumlarım)
bence sen kendi zevkin olan sevdiklerinden seç
Arabeski sevmeyen bir @Forumdash var oda hediyesiz geldi konuya
Güzel güzel ama ben söz olanı tercih ederim fakat kendi sevdiğiniz şarkıları armağan etmeniz daha anlamlı geçen seferde harika bir şarkı armağan etmiştin kendi zevkin olan
Ozaman mesajlar hep arkası yarın tarzında adım adım aylar sonra güncelenecektirMesaj kafi konu istemez
Hakikaten cimriymişsinYoutubedan ebru yaşar aratacaktım sonra anasayfaya döndüğümde ebru yaşar dolmasın diye hediyesiz girdim Sizin oralardan resim paylaşsam olmaz. KÇ ve AvM izlemiyorum. Napsam ki Çok cimriyim resmen
Tamam buldum hediye hafta boyunca atv izliyorum diyorsun o zaman hediyen bu olsun
Sen bana HY ver Verdim ya hediyeni görmedin mi? atv logosu neyine yetmiyor. Haftanın bi günü hariç izlemiyormuşsun kanalıOzaman mesajlar hep arkası yarın tarzında adım adım aylar sonra güncelenecektir
Hakikaten cimriymişsin
Insan Hande Yener paylaşırdı 😱
Evdekiler izliyor ben değil, Salı hariç hergün bakarlar ve bende bazen mecbur kalıyorum haftanın 5 günü yoksa ben haftanın 3 günü izliyorumSen bana HY ver Verdim ya hediyeni görmedin mi? atv logosu neyine yetmiyor. Haftanın bi günü hariç izlemiyormuşsun kanalı
Evdekiler izliyor ben değil, Salı hariç hergün bakarlar ve bende bazen mecbur kalıyorum haftanın 5 günü yoksa ben haftanın 3 günü izliyorum
Birde Beni bırakma çıktı başımıza. evde olduğum günler onada maruz kalıyorum
Herkes slow şarkı verdi, umudum sendin, sende kar yağdırdın neyse almış kadar oldum
HY dedim ya 😱Söyle ne istiyorsun Gift card vermişim sana gibi düşün İStediğini paylaşcam. Arabesk isteme pls.
Bir ömür yeter sana bu armağanHY dedim ya 😱
Neyse gerek kalmadı. Ben deyince manası olmuyor
Ben sana arabesk hediye edecem merak etme