teşekkürlerDinlemeye 1.07'den itibaren başla, ilk dakikası biraz sıkıcı olabilir Sonra bunun müzik zevki iğrenç diye düşünme
Tanışma konuma yorum yapmıştın zaten ki başta hep ordan hatırlıyordum seni İsveçli kız diye yada isviçreli Soğuk derken evet bazen soğuksun napayım , ki buna hak da vermiştin aslında.
Senin ismini verdim çünkü beni gerçekten motive ettin, zaten isyanımı senin denize açtığın konuda ilan ettim Motive ettiğin için teşekkürler Kısa zamanda foruma alışmam bu sayede oldu zaten.
Sorgu odasını sorma ya, 37 sayfaya ulaştı @S.G.A.T. kilitlemeseydi 50'ye kadar giderdi de ki o bölümde en çok mesaj alan 3. konu olmuş Arada kaynattık oraları geçersin artık
Evet o konuda sana forumda reel hayat gibi demiştim ve burada çok güzel arkadaşlıklar edindim, bende yeri ayrı diye belirtmiştim.
Bende senin gibi gurbetliği ve yalnızlığı çok çektim. Seni iyi anliyorum.
Soğukum evet
sorgu odasi kolay canım, kim cevap vermiş seçeneği diye bir ayar var, oraya tıklayıp senin ismini tıklayınca tek senin mesajları görürüm. işimi kolaylaştırır bu yöntem
Atarlı olanlarmı?Ben arada sana atasözlerimizden söyleyeyim Gün gelir lazım olur
tamam senden kapacam baya şeyler anlaşıldı
@denizz19 konuya takılıp gittin demek. Neyse dönünce alırım bir harikanı
@denizz19