Star Söz - Dizi Yorumları

36. BÖLÜM

Cidden çok iyi bölümdü, sezon finalinden daha iyiydi resmen. Helal olsun. :D @Sherlock @Çiğdem-

Çolak sonunda yakalandı, baya renk kattı ama yeter artık. Timur Acar'lı ''Derman'' baya diziye dermen olacak bence. Hele o kedi sahibi yaşlı adam rolü de şaşırtıcıydı, çok şaşırdım o kılıktan çıkışına. 😱 Selim, Eylem ve Fethi'yi ifşa etti ve yakalatmayı istedi. Bahar da babasının öldüren ismin Yavuz olduğunu öğrendi. Ha bir de büyükelçi de ölerek veda etti diziye. :A

Cidden ne bölümmüş, çok güzeldi yav. Nazlı'nın atakları da renk kattı... Yeni bölüm de böyle bomba olsun. :Z

Çolakın uzun aradan sonra yine böyle aktif etkili olmasıda büyük rol oynadı dizide , Onsuz bir defa olmuyor . Çolak etkili değilse sıradan Asker dizisine dönüşüyor bunu anlamışlardır umarım ama reytinglerin böyle bir bölümde düşmesinede Çukur 1.olduğu halde üzüldüm :( @gözlemci @eskici @Sherlock

Çolakın uzun aradan sonra yine böyle aktif etkili olmasıda büyük rol oynadı dizide , Onsuz bir defa olmuyor . Çolak etkili değilse sıradan Asker dizisine dönüşüyor bunu anlamışlardır umarım ama reytinglerin böyle bir bölümde düşmesinede Çukur 1.olduğu halde üzüldüm :( @gözlemci @eskici @Sherlock

Survivor’dan daha çok etkilenen Söz oldu, Survivor olmasa Total’i bırakmazdı muhtemelen. Acun yaptı yapacağını. :A

Survivor’dan daha çok etkilenen Söz oldu, Survivor olmasa Total’i bırakmazdı muhtemelen. Acun yaptı yapacağını. :A
Aaa evet @eskici e demiştim ben Söz daha survivorcu diye :F Çukur da artmamış ama totelde düşmemişte yine 10 reytingi korumuş ama Söz 11 den 9 a düşmüş :A Acun bey olduğu haftalar Çukur rahat götürür toteli de :A :A :A @Yiğitt