Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Evet tüm Vadi fanları ben dahil sevindik çünkü 13 sene bir dizi izledik abicim o dizi adam akıllı final yapamadan bitince moralimiz bozuldu ve dolayısıyla hepimiz sevindik hele ki bu haberi Başrol oyuncusunu geç yapımcısı olan adam söylediyse biz kesin olarak başlarız sanmıştık çünkü kime sorarsan sor Kurtlar Vadisi bu perşembe yayında olsun Kanatsız Kuşlar, Survivor ve Mehmetçik Kutul Amare yi geçeriz çünkü bu dizinin ölüsü 6 reyting aldı
Sevinmek demek mutlu olmaktır, sevinmek bu diziyi sevmeyen/izlemeyenlere saldırıp laf sokmak değildir. Bu lafım kesinlikle sana değil, onlar kemdilerini çok iyi biliyorlar zaten.

13 yıllık bir dizi final yapmadan bitiriliyorsa zaten o dizinin izleyenlere saygısı yok demektir. Heleki yeni sezon geliyor deyip izleyicisini boş yere umutlandırmak... Diziyi izlemiyorum ve dizinin kaliteden uzak bir yerde olduğunu düşünüyorum ama adam akıllı bir finali hakediyor, millet 13 yıl boşuna izlemedi sonuçta.

Sevinmek demek mutlu olmaktır, sevinmek bu diziyi sevmeyen/izlemeyenlere saldırıp laf sokmak değildir. Bu lafım kesinlikle sana değil, onlar kemdilerini çok iyi biliyorlar zaten.

13 yıllık bir dizi final yapmadan bitiriliyorsa zaten o dizinin izleyenlere saygısı yok demektir. Heleki yeni sezon geliyor deyip izleyicisini boş yere umutlandırmak... Diziyi izlemiyorum ve dizinin kaliteden uzak bir yerde olduğunu düşünüyorum ama adam akıllı bir finali hakediyor, millet 13 yıl boşuna izlemedi sonuçta.
final gibiydi bence zaten o bölüm

Bunu lafı söyleyen bir vadici de gördüm ya.. Katılmamak elde değil.

İki vadici çünkü bende artık Necati Şaşmaz'ı ya Pana Film'le başka bir dizide yada başka yapımlarla çalışmasını isterim.
Haklı olduğun diğer konu ise bu dizi 10-11.yılında atv'de yayınlandı ve 10.yıl da 16 reyting alarak kaliteden bizleri mest etti keza 11.yıl da öyle ama ne olduysa 12.yılın başında Kanal d'ye geçişimiz ile 5 bölüm sonra yanı N.Ş'ın kaza yapmasıyla senaryo değişti ve bu dizi 240'tan 300.son bölümüne kadar kalitesiyle yerlerde süründü desem bile iltifat kalır yanında...Çünkü kendi ağızlarıyla söylenmişti Kurtlar Vadisinin 230.Bölümü sinema filmi gibi çekilmişti adeta ve o tarzdan tam 17 bölüm yazmışlar ve kaza ile hem kaliteli senaryo çöpe hemde dizinin reytingleri ve kalitesi çöpe gitti...

araplar ve diğer milletten vadiciler sosyal medyada çalışıyor Türkiye den bir hareket yok
DXx2DWqXkAAXLiV.jpg

Sen görmedin herhalde ben dündü sanırım twiiterde kurtlar vadisi kaos başlasın diye etiketleri vardı bende rewetleyip twit attım hatta

:Fay ne güzel yapmışlar öyle valla süper olmuş bu arada Bülent İnalla Necati şaşmazı karşı karşıya izlemek güzel olurmuş ya:D

bu arada cahit kayaoğlu ile ertuğrul şakarında rol aldığı diriliş karatay filmi bugün vizyona girdi

Pana Film ile Gökhan Kırdar'ın yolları ayrıldı. Kırdar, Kurtlar Vadisi için yaptığı tüm müzikleri kendi albümünde yayınlayacak.