Kenan'ı kimse silemez piyasadanKenanı silmesinlerde piyasadan
Kenan'ı kimse silemez piyasadanKenanı silmesinlerde piyasadan
orası hiç belli olmazKenan'ı kimse silemez piyasadan
Sen Kenancı değil miydinorası hiç belli olmaz
Reyiz sen bu diziyi de mi izliyorsunKadın resmen AB dizisi olmuş. Totalde 12, AB'de 13, ABC'de 14 reytingle resmen tüm gruplarda kendi rekorunu kırarak harikalar yaratmaya devam ediyor. Durgun bir bölümdü açıkçası, şaşırttı gerçekten. Yalnız totalde UTC Kadın'ın özetini bile geçememiş. AB'de bile 3 reyting fark atmış.
Pazartesi: ÇukurSen Kenancı değil miydin
Reyiz sen bu diziyi de mi izliyorsun
Ben Kenanı seviyorum,hastasıyım ama UTCmi kimselere değişmemSen Kenancı değil miydin
Reyiz sen bu diziyi de mi izliyorsun
Daha fazla izlediğini sanmıştım azmış yinePazartesi: Çukur
Salı: Kadın, UTC
Cumartesi: Fazilet izliyorum
4 tanecik
Kenan'ı görünce fikrin değişirBen Kenanı seviyorum,hastasıyım ama UTCmi kimselere değişmem
Rüyamda o heybetli haliyle görmeyi tercih ederimDaha fazla izlediğini sanmıştım azmış yine
Kenan'ı görünce fikrin değişir
Reyiz koca karı gibi önüme gelen her diziyi izlediğimi mi düşündün Sadece kaliteli işleri izlerim benDaha fazla izlediğini sanmıştım azmış yine
Kenan'ı görünce fikrin değişir
Çukur ve kaliteyi pek bağdaştıramadım ama neyseReyiz koca karı gibi önüme gelen her diziyi izlediğimi mi düşündün Sadece kaliteli işleri izlerim ben
Olmamışım hayırlı olsunÇukur ve kaliteyi pek bağdaştıramadım ama neyse
Sana da mı alıştırdılar bu olmamışı be reyiz ben Survivor Söz ve Sen Anlat Karadeniz'i izliyorum hepsi de kaliteli yapımlarOlmamışım hayırlı olsun
Sen de survivor dışında sanki bişi izliyorsun reyiz
5 aylık süreçte 100 olmamış yedim, and içtim her gün en az 10 tane atacamSana da mı alıştırdılar bu olmamışı be reyiz ben Survivor Söz ve Sen Anlat Karadeniz'i izliyorum hepsi de kaliteli yapımlar
Çukurdan kaliteli oldukları kesin5 aylık süreçte 100 olmamış yedim, and içtim her gün en az 10 tane atacam
Sen Anlat Karadeniz ksliteli olabilir, diğer ikisinin yakından uzaktan kaliteyle alakası yok
Sen benim izlediklerimi izle reyiz, bana hak verirsin. Söz ve survivoru da acilen bırakmalısınÇukurdan kaliteli oldukları kesin
Hepsini biliyorum zaten reyiz Söz de gelip geçici ama hiçbiri bir Survivor etmezSen benim izlediklerimi izle reyiz, bana hak verirsin. Söz ve survivoru acilen bırakmalısın
İzlemiyorsun ama reyiz Survivor bu sezon baya çöktü 5 reyting falan alıyor, program gidici olmasa da yarışmacılar gidici reyizHepsini biliyorum zaten reyiz Söz de gelip geçici ama hiçbiri bir Survivor etmez
Çok olaysız geçiyor bu sezon o yüzden böyle olaylar başlasın açılırİzlemiyorsun ama reyiz Survivor bu sezon baya çöktü 5 reyting falan alıyor, program gidici olmasa da yarışmacılar gidici reyiz
3 sezondur Turabiyi izlemekten sıkıntı gelmedi mi reyiz Nihat Doğan varsa nasıl tartışma olmuyor kiÇok olaysız geçiyor bu sezon o yüzden böyle olaylar başlasın açılır
İstanbula bu bölümün son sahnesinde gelebilir yüzü görünür görünmez bilememYeni oyuncu sağlam bir isim olursa rahat görürüz 10 reytingi, bölüm durgun olmasına rağmen 9 reyting almışız. Kemik kitlemiz 8 reyting zaten. Gayet iyi durumdayız yani. Kenan daha çok senaryosu bozan UTC’yi etkileyecektir.