Milanın bebekleri bizim kızların yerine koydu merve
Haha evet tüm hayatı durdurdu merve valla
Milanın bebekleri bizim kızların yerine koydu merve
Çıkartmış olabilirler umarım yoktur öyle bişey@serhatt fragman da Oya ile Serhan yakınlaşıyordu ama son dakikalar kaldı hala Yok bir şey? Çıkardılar mı acaba o sahneleri...
Belki son sahnede olur diyeceğim ama fragman da Oya'ya bir şey oluyordu. Son sahnede olur o artık.Çıkartmış olabilirler umarım yoktur öyle bişey
Dizi anlamını yitiricek oya serhan göremezsek
Oya sahnesi son sahnededır eğer 10dk içinde olmazsa kesmislerdirBelki son sahnede olur diyeceğim ama fragman da Oya'ya bir şey oluyordu. Son sahnede olur o artık.
Eğer yakınlaşma sahnesi bile çıkarılıyorsa Yok artık derim. 😕
Merve'nin son yaptığına ne diyorsunOya sahnesi son sahnededır eğer 10dk içinde olmazsa kesmislerdir
Evet bu ucuzluk yakışmadı kendilerineMerve'nin son yaptığına ne diyorsunİyice düştü
![]()
İlk bölümlerde de gelmişlerdiMerve ne Queen duruyor bugün.
Peloş napacak bakalım. 😱
19 bölüm sonra sonunda komiserler olay yerine gelmeyi akıl etdi.
Vardı.Hatırlamıyorum?![]()
şimdi oya geçen sene mi dolaba kapatıldı cinayetten sonra mıHatırlamıyorum?![]()
Kafam karıştı benim de.şimdi oya geçen sene mi dolaba kapatıldı cinayetten sonra mı![]()
Cinayetten öncesini konu alıyor dizi o yüzden önceşimdi oya geçen sene mi dolaba kapatıldı cinayetten sonra mı![]()
kafam karıştı son sahnede ne düğününden bahsedildi orayı anlayamadımCinayetten öncesini konu alıyor dizi o yüzden önce
Birde düğün varmış ben hep Oya ile Serhan düğünde evlenir diyordum ama farklı çıkacak gibi..
valla benimde karıştı yaKafam karıştı benim de.
Şimdi cinayet bumuydu?
sneek peek 'te ne vardıkafam karıştı son sahnede ne düğününden bahsedildi orayı anlayamadım
valla benimde karıştı ya![]()
ben bakmadım reklam çıkıca kapadım verdilermi ki
O kestikleri yeri nerden izliycez,internete tamamını veriyomu acaba bölümün