Malesef Kurtlar vadisi ismi kullanılmıyorKaçırdığım bölümleri okudum harika olmuş !
Birşey sorcam Kurtlar Vadisi Kudüs diye senaryo yazsam isim açısından olur mu ? Yada Kudüs'un Vadisi
MFF koy @emree-29
Malesef Kurtlar vadisi ismi kullanılmıyorKaçırdığım bölümleri okudum harika olmuş !
Birşey sorcam Kurtlar Vadisi Kudüs diye senaryo yazsam isim açısından olur mu ? Yada Kudüs'un Vadisi
Desterenin kardeşi bir kız için fenerbahçeyi satıyor
Aaa ne olduVolkan Demirele kesildi AKHİSARın faturası
Kameni çok kötü kaleci Kasımpaşanın kalecisini alacak @Çiğdem-
Kırmızı karttan kaynaklı Alper potuk yerine Mehmet ekici oynayacak FenerbahçedeAaa ne oldu
destere yüzünden mi yeniliyorAkhisara neden yenildi zannediyorsun @destere ne zaman protesto etse aynısı oluyor.
evet @Çiğdem- Büyük sıkıntı olduğu yılda protesto etti Ozamanda şampiyonluğu başakşehire yenilip beşiktaş şampiyonl oldu fenerbahçe 3.oldudestere yüzünden mi yeniliyor
Beşiktaşımız oluyor artık her yılevet @Çiğdem- Büyük sıkıntı olduğu yılda protesto etti Ozamanda şampiyonluğu başakşehire yenilip galatasaraya şampiyonluğu kaptırdık
budefa başakşehir yaptıracaklar Bein media grup alacak onu Diğitürkün sahibi @Çiğdem- Bein sports İstanbul başakşehirBeşiktaşımız oluyor artık her yıl
Onlar olamaz cnm takımı daha yeni duyuyorumbudefa başakşehir yaptıracaklar Bein media grup alacak onu Diğitürkün sahibi @Çiğdem- Bein sports İstanbul başakşehir
Reyiz öyle diyor ben bilmem