Fenerbahçe yenilmiş Çiğdemin başına Ferhundeyi getiricem diyor kime kızsa cezasını ben çekiyorum
Fenerbahçe yenilmiş Çiğdemin başına Ferhundeyi getiricem diyor kime kızsa cezasını ben çekiyorum
Yapacak bir şey yok reyiz ne derse oFenerbahçe yenilmiş Çiğdemin başına Ferhundeyi getiricem diyor kime kızsa cezasını ben çekiyorum![]()
![]()
@gözlemci
Sizide iyi ki övdüm ayoll herkes yenmeye başladıYapacak bir şey yok reyiz ne derse o![]()
![]()
Bizim başımızda bir bela var o gitmeden kurtulamayız alıştık artıkSizide iyi ki övdüm ayoll herkes yenmeye başladı![]()
![]()
![]()
Biz şampiyon olalımda sende sevinirsin aynı şey diye düşünBizim başımızda bir bela var o gitmeden kurtulamayız alıştık artık![]()
![]()
Yooo hiç sevinmem neden aynı şey olsunBiz şampiyon olalımda sende sevinirsin aynı şey diye düşün![]()
![]()
![]()
Galatasaray olmasndan iyidir dersinYooo hiç sevinmem neden aynı şey olsun![]()
![]()
Galatasaray'ın olması daha cazip geliyor aslında bana siz şampiyon oldukça şımarıyorsunuz çünküGalatasaray olmasndan iyidir dersin![]()
Her sene oluyoruz normal bir şey sonucta bizim olmamızGalatasaray'ın olması daha cazip geliyor aslında bana siz şampiyon oldukça şımarıyorsunuz çünkü![]()
![]()
İki sene oldunuz bir daha da olamazsınız kolay kolayHer sene oluyoruz normal bir şey sonucta bizim olmamız![]()
![]()
![]()
Malatyayı yeneriz AKHİSARın hıncını Malatya ve Galatasaraydan çıkartırız @eskiciGalatasaray'ın olması daha cazip geliyor aslında bana siz şampiyon oldukça şımarıyorsunuz çünkü![]()
![]()