Hhahaha kendisi bekçi olur gerekirse ondan kurtuluş yokRuhu geberesice hortlak, mezar bekçisini kandıramaz da gelemez inşallah![]()
![]()
Hhahaha kendisi bekçi olur gerekirse ondan kurtuluş yokRuhu geberesice hortlak, mezar bekçisini kandıramaz da gelemez inşallah![]()
![]()
Denemekten öteye geçemez
Helal olsun kankam 5 başlı yılanı değilde yine beni savunmuşDenemekten öteye geçemez![]()
![]()
Tabii ki de seni savunucam kankaHelal olsun kankam 5 başlı yılanı değilde yine beni savunmuş![]()
![]()
ay resmen yalan haber kızcağız 3-5 bine de şık olunur; ucuza da demiş ama bu şekilde aktarılmış medyaya .ss neyse bu fitnenin kaynağını buldum aşağıda spoide herkesten kınama bekliyorum .ss @destere @Çiğdem- @Yiğitt @Ahmed @cookies @Thequeer @vadikızı @Dosi @kerem @Billy Kane @eskici @xBUGRAx @Aserat @Harunnn60 @Forumdash
Ben @Çiğdem- in bu resmine "bir içim su" diye yorum yapmıştım emrecim. Bana göre en güzel resmi.ay resmen yalan haber kızcağız 3-5 bine de şık olunur; ucuza da demiş ama bu şekilde aktarılmış medyaya .ss neyse bu fitnenin kaynağını buldum aşağıda spoide herkesten kınama bekliyorum .ss @destere @Çiğdem- @Yiğitt @Ahmed @cookies @Thequeer @vadikızı @Dosi @kerem @Billy Kane @eskici @xBUGRAx @Aserat @Harunnn60 @Forumdash
Aaa orası kesin @Harunnn60 ı gördün demek
Çok şaşırdım ya.. Sen almanca konuşsan kimse türk olduğunu falan düşünmeyecek bileAaa orası kesin @Harunnn60 ı gördün demekEvet benim bu çenesi kopaçısa @xemrexxx gelir gelmez hemen bana sarıyor
![]()
![]()
![]()
Aaa alamancı tipimi gördün bendeÇok şaşırdım ya.. Sen almanca konuşsan kimse türk olduğunu falan düşünmeyecek bileİç güzelliğin dışına yansımış resmen
Resme bakarken garip oldum, seni bambaşka hayal ediyordum
![]()
Sarışınsın işte. Duru bir güzelliğin var. Almanlarda genelde öyle oluyor zaten.Aaa alamancı tipimi gördün bende![]()
emre yüzünden yaşlı olarak hafızasında yer edinenler oluyor oyüzden başka hayal etmene çokta şaşırmadım açıkcası![]()
![]()
![]()
Aaa yok kumralım saçım siyah ama çakma sarışınlığımda sık sık oluyorduSarışınsın işte. Duru bir güzelliğin var. Almanlarda genelde öyle oluyor zaten.
Emre yüzünden değil, alakası bile yok hattaBen seni 25 yaşında karadenizli olarak nasıl biri olabilirsin diye kafamda bir betimleme yapmıştım. Onunla alakası yokmuş. Hatta sen karadenizli olduğuna emin misin?
![]()