''Kalbimin Sultanı''nın Akıbeti Belirsiz!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

''Kalbimin Sultanı''nın Akıbeti Belirsiz!

images-2.jpg

Star TV'de yayınlanacağı konuşulan ''Kalbimin Sultanı'' kanalsız kaldı!

Osmanlı Sarayı’nda geçen bir romantik komedi olayını konu alan ‘Kalbimin Sultanı’ dizisinin kadrosunda Ali Ersan Duru, Alexandra Nikiforova, Tansel Öngel, Emel Çölgeçen, Ayten Soykök, Tuncer Salman, Şamil Kafkas ve Itır Esen yer alıyor. Eda Teksöz imzalı dizinin Star TV'de yayınlanması bekleniyordu, son gelen bilgilere göre dizinin hangi kanalda yayınlanacağı belli değil.

Bakalım büyük umutlarla hazırlanan diziyi hangi kanalda izleyeceğiz?

Kaynak: Birsen Altuntaş
Orijinal formatta oku

''Star'ım yine ne kadar yenilikçi bir kanal olduğunu göstermiş. Bu kaliteyle Türkiye'de harcanıyor ya neyse. :bhr:'' Bunu yazan @Aserat umarım dizi Kanal D'ye geçer. :A

Tutması mucize olur zaten starda olmadığı iyi olmuş:A:A

''Star'ım yine ne kadar yenilikçi bir kanal olduğunu göstermiş. Bu kaliteyle Türkiye'de harcanıyor ya neyse. :bhr:'' Bunu yazan @Aserat umarım dizi Kanal D'ye geçer. :A
Zaten tutma ihtimali pek yüksek değildi Star'ım en iyisini yapmış. :Z Sen de Jet Sosyete bu dizi yüzünden biter diyordun iyi cevap oldu. :A

Zaten tutma ihtimali pek yüksek değildi Star'ım en iyisini yapmış. :Z Sen de Jet Sosyete bu dizi yüzünden biter diyordun iyi cevap oldu. :A
Belli değil diyor kanalı, belki alır yine Star TV. Malum Jet Sosyete çöküyor, UTC çöküyor, perşembe boş, Börü elde patladı. Say anam say. :(

Belli değil diyor kanalı, belki alır yine Star TV. Malum Jet Sosyete çöküyor, UTC çöküyor, perşembe boş, Börü elde patladı. Say anam say. :(
Mavi Top'un daha çok ihtiyacı olabilir aslında. Çocuklar Duymasın çöktü, Mehmed ve İnsanlık Suçu patlamak için bekliyor, Popstar zaten ölü. Belki yazın idare eder sizi. :A

Mavi Top'un daha çok ihtiyacı olabilir aslında. Çocuklar Duymasın çöktü, Mehmed ve İnsanlık Suçu patlamak için bekliyor, Popstar zaten ölü. Belki yazın idare eder sizi. :A
Çocuklar Duymasın 1 reyting kaybederken çakma sosyete 4-5 reyting kaybetti. Yarın napacak onu merak ediyorum ben. :A Mehmed en az 30 reyting alacak. :Z

Es film TRT dışında Kanal D ile çalışmıştı orada olabilir. :D

Ahahahah ne kadar sahte bi haberdi. Yok TNS standartlarında reyting ölçülmüş :F Yalan haberlerle forumu süslemeyin rica edicem:F O rezalet haberi gölgelemek için yeni gündem haber yapılmş:X

Bu dizi hangi yapıma ait? Star alsa iyi olurdu aslında.. Olmazsa Show veya Fox alsın. Onlara yakışıyor gibi.. Gerçi çakma Yeni Gelin gibi duruyor ama standart oranlar alsa 13-39 bölüm arası gideri var.

Ahahahah ne kadar sahte bi haberdi. Yok TNS standartlarında reyting ölçülmüş :F Yalan haberlerle forumu süslemeyin rica edicem:F O rezalet haberi gölgelemek için yeni gündem haber yapılmş:X
Konuyu açmış olan kişi olarak üzerime alıyorum ama ben de Sina Koloğlu ve Ali Eyüboğlu’nun yalancısıydım. :A

Konuyu açmış olan kişi olarak üzerime alıyorum ama ben de Sina Koloğlu ve Ali Eyüboğlu’nun yalancısıydım. :A
Yok burda sana(konuyu açan şahsa X kişine değil) bişey demedim zaten :X Bu tür bilgileri öyle köşe yazarlarından alıp açıyoruz haberleri :X Star'ın reklam amaclı haberine dedim. Bence yine starda olur.