Senin yorumu görmeden önce fragmanı izlerken bende aynısını düşündüm Merve abisine oyun oynayacak bence de abisi ile ilgili durumu öğrenmişmiydi Merveyoksa Serhanı bırakacağını düşünmüyorum ben
Zaten öyle birşey yaparlarsa dizi kalitesini kaybeder. Umarım finalde Serhan Merve'ye aşık olup pişman olur, Oya'yı da pencereden atar. Hayalgücüm çok sayko. Diziyi bunun için izliyorum.
bırakma sakın pişman olursun
Ayılınca devam etmişsin ama tekrar içince ben bırakmamışmıydım bu diziyi diye yine kendi kendini sorgulamışsın orada @Sherlock yakaladı seni
Ayılınca devam etmişsin ama tekrar içince ben bırakmamışmıydım bu diziyi diye yine kendi kendini sorgulamışsın orada @Sherlock yakaladı seni![]()
![]()
![]()
Bu içki konusunda açıklama yapmak farz oldu.Sarhoşun mumu yatsıya kadar yanarmış.![]()
Bu içki konusunda açıklama yapmak farz oldu.![]()
Bu içki konusunda açıklama yapmak farz oldu.![]()
Kemal Sunal ın En Büyük Şaban filmi var orada şarhoş bir adamı kurtarıyor evine gidiyor yiyip içiyorlar , adam sabah ayılınca sen kimsin diye Şabanı kovuyorSarhoşun mumu yatsıya kadar yanarmış.![]()
Kemal Sunal ın En Büyük Şaban filmi var orada şarhoş bir adamı kurtarıyor evine gidiyor yiyip içiyorlar , adam sabah ayılınca sen kimsin diye Şabanı kovuyor![]()
![]()
![]()
Büyük hata yapıyorsunuzAdın çıkmış dokuza, inmez sekize bu saatten sonra. Boşuna açıklama yapma.![]()
Demin aradım o filmi ismini bilmiyordum bulamadımKemal Sunal ın En Büyük Şaban filmi var orada şarhoş bir adamı kurtarıyor evine gidiyor yiyip içiyorlar , adam sabah ayılınca sen kimsin diye Şabanı kovuyor![]()
![]()
![]()