Fragman çok iyi 2.bölümü izleyemedim daha ama fragman güzel görünüyo
Gülse bu defa kendine de iyi rol yazıyor Karakteri hoşuma gidiyor
Kabız kısmı ve Manş Tüneli dedikten sonra kaynanasına dönüp sessizce bir daha söylemesi efsane.Gülse bu defa kendine de iyi rol yazıyor Karakteri hoşuma gidiyor
Valla kaç seferdir dizi yazıyor kendi karakteri hep ciddi ve sıradan olurdu, bu biraz efsane tipi bile komik geliyorKabız kısmı ve Manş Tüneli dedikten sonra kaynanasına dönüp sessizce bir daha söylemesi efsane.
Güzel bölümdü gittikçe keyifleniyor. Boşuna demiyoruz Gülse'ye güvenin diye. Yarın 7-8 reytinge çıkar da antilerin çenesini kapatır inşallah. Süre de tam 90 dakika olunca balla kaymak oldu.
Gizem'in beni üzdüler diye ağlaması ve Zahide'yle kavgaları çok komikti. Zaten susup otursa bile gülüyorum orası ayrı. Kendine bayağı cömert davranıyor Gülse.
Gündüz-Alara ve Ozan-Melike sahneleri güzeldi. Erkekler ve beceriksizlik kısmı aklıma YD'deki Nurhayat-Rıza sahnesini getirdi. @xBUGRAx
Tek sıkıntım AVM'deki adam. Oyunculuğu iyi ama her bölüm hepi topu bir sahnesi var ve onda da hikayeye bir katkısı yok. Neyse ona da bir şeyler düşünülür yakında.
Zahide Gizem'e yarım akıllı falan deyince güldüm ama biraz da üzüldüm. Çok aptal görünüyor kıyamıyorum. Ozan ve Melike'nin sit-com göndermesi de güzeldi.Çağla'nın Gizem'i hatırlamasına çok sevindim. Ayakkabıcı, kebapçı açılış defileleri kraliçesi. Sunum metni çok küçüktü akıcı Türkçesiyle kusursuz okurdu Gizem yoksa.
Zahide Gizem'e yarım akıllı falan deyince güldüm ama biraz da üzüldüm. Çok aptal görünüyor kıyamıyorum. Ozan ve Melike'nin sit-com göndermesi de güzeldi.
Bu arada bölümler de 90 dakikaya indi sonunda. Mavi Top olsa Yalan Dünya gibi bir hafta kısaltıp iki hafta sonra yine eski süresinde yayınlardı ama işin içinde Star ve BKM gibi yenilikçi markalar olunca normal.Zahide bu bölüm 1 kere dizi repliği yaptı. Daha fazla olsun başka türlere de kaysın arada.
Talip sahneleri çok fazla azalsın.
Tadı damakta kalıyor ama özetli yayına geçer yakında. Geçmese bile Star'ımın arkasındayım. Varsa var sen de Ekşi'dekiler gibi Gülse kendini tekrar ediyor deme sakın.Kısa özet reklamsız erken bitiyor iyice. Bu bağımlılık terapisi Avrupa Yakası'nda da vardı.
Tadı damakta kalıyor ama özetli yayına geçer yakında. Geçmese bile Star'ımın arkasındayım. Varsa var sen de Ekşi'dekiler gibi Gülse kendini tekrar ediyor deme sakın.
Fazla gömüyorsun kızı sıkıntı yok bence. Ama Bartu Küçükçağlayan bayağı iyi Orçun'a göre çok ters köşe bir rol olmuş.Etsin sorun yok farklı karakterler olacak ama daha çok Özpamuk ailesi olsun. Diğer evde geçiyor bölümün yarısı Aslı'nın yeteneksizliği.. Grip halleri sinir etti.
Fazla gömüyorsun kızı sıkıntı yok bence. Ama Bartu Küçükçağlayan bayağı iyi Orçun'a göre çok ters köşe bir rol olmuş.
Oo ailecek izliyorsunuz demek. Ama yanlış bir benzetme olmuş. Mahallelerdeki tesbih çeken kabadayılara benziyor ama Recep İvedik'le ilgisi yok.Evet sevdim ben de. Annem Recep İvedik'e benziyor dedi.
Oo ailecek izliyorsunuz demek. Ama yanlış bir benzetme olmuş. Mahallelerdeki tesbih çeken kabadayılara benziyor ama Recep İvedik'le ilgisi yok.
Gülse yine ne kadar güzel konuşmuş. @xBUGRAx
Evinizde reyting cihazı vardır inşallah.Babam en çok Yaşar'a gülüyor.
Tüm dizilerin ortaklaşa kısalması lazım biri kısa olunca yadırgıyoruz.
Şimdi izleyeceğim 3.Bölümü Aslan Ailem'i izledim önce ,şimdi sıra Jet Sosyete de Nasıldı bölüm?