1 Mart 2018 Perşembe Reyting Sonuçları

TNS'nin AB'si gerçekten kötü. Maç bile kötü sonuç almiş:A Hatta tüm kategorilere göre en az reytinge sahip. Karadeniz'in neden AB'sinin düşük Dirilişin neden bu kadar yüksek anlaşiliyor :A @Çiğdem-

Beni Affet ab'de çökmüş😱 Beni unutma gittikçe yükselmiş(b) Seneye Star tv Beni Unutmayı transfer ederse şaşirmam:F

TNS'nin AB'si gerçekten kötü. Maç bile kötü sonuç almiş:A Hatta tüm kategorilere göre en az reytinge sahip. Karadeniz'in neden AB'sinin düşük Dirilişin neden bu kadar yüksek anlaşiliyor :A @Çiğdem-

Beni Affet ab'de çökmüş😱 Beni unutma gittikçe yükselmiş(b) Seneye Star tv Beni Unutmayı transfer ederse şaşirmam:F
Hiç boşuna bahane üretme ayoll, Ertuğrul 20 alıyor demekki sıkıntı sizin dizide :A :A :A @eskici

Ne bahanesi ne bahanesi :A Gerçekleri söylüyorum:X UTC hariç AB'yi ekranda sıkı tutacak hiç bi dizi yok :A Ama Karadeniz'in AB ile Total arasının bu kadar ucuk olamaz :X
Sizin reytingler bana gerçekçi gelmiyordu :A

Ab de 3 reyting ,Abc1 de 4 reyting kayıplar yaşamışsınız totelde 2 yanı yavas yavas normale döneceksiniz ayoll :A :A :A

Şu anki atv'deki dizi Beni Bırakma.
Eskiden fox'ta günlük dizi vardı o Unutma Beni'ydi başka o. :)

@eskici e demiştim totel 8 ab 10 abc1 9 bunlar gerçek reytingleriniz :A :A :A
Kadıköydeki maç uçar reytinglerde
Ali palabıyık sizin maçları yönetmesi yasak
Fırat Aydunus olur o maçın hakemi başakşehir yarı final 2-2 Kadıköy 2-2 bitti
Konyaspor kalmıştı finale oyıl Ziraat Türkiye kupasını Konyaspor almıştı
Konya zaten Fenerbahçenin ikinci evi
Kime karşı oynarsak Aykut kocaman çifte kupa hasretine son vermek istiyor
Fenerbahçenin en son kupa hasretine son verdi
Fenerbahçe uefa avrupa liginde yarı finale çıkardı
Talisca benficadayken Gökhan gönülü sakatlandı kafasına tekme attı kırmızı yok ve elendi benficada @Çiğdem-

Kadıköydeki maç uçar reytinglerde
Ali palabıyık sizin maçları yönetmesi yasak
Fırat Aydunus olur o maçın hakemi başakşehir yarı final 2-2 Kadıköy 2-2 bitti
Konyaspor kalmıştı finale oyıl Ziraat Türkiye kupasını Konyaspor almıştı
Konya zaten Fenerbahçenin ikinci evi
Kime karşı oynarsak Aykut kocaman çifte kupa hasretine son vermek istiyor
Fenerbahçenin en son kupa hasretine son verdi
Fenerbahçe uefa avrupa liginde yarı finale çıkardı
Talisca benficadayken Gökhan gönülü sakatlandı kafasına tekme attı kırmızı yok ve elendi benficada @Çiğdem-
AB'mizi nasıl yüksek çıkardın:A Demek ki dizimizin AB hakkını yiyor TNS:A
Ertuğrul hesabıyla gittim ab genelde totel den yüksek olur :A :A :A Hayır hakkınız yenilmiyor benim dediğim noktaya geliyorsunuz 2 daha kesilmesi lazım ab den :A :A :A

@pompy Bence de ayoll maç 20 i geçmeli hele Beşiktaşım oynuyorsa :F

Yuvamdaki Düşman devam etseymiş keşke ya. Üzüldüm gerçekten. :(

Forum İstatistikleri

Konular
172,849
Üyeler
8,482
Son Üye
Rudi