Ben vermedim zaten uğraşamam kimseyle benim başama da bela eder falan
Ben vermedim zaten uğraşamam kimseyle benim başama da bela eder falan
Sen Tutkuyla çarpısıcaktın ne zaman geleceksenBen vermedim zaten uğraşamam kimseyle benim başama da bela eder falan![]()
Onu ben bilmem reyiz bilirSen Tutkuyla çarpısıcaktın ne zaman geleceksen![]()
Sonradan neler kaybettiğini görüp üzülme diye kankamNiye siz beni bu kızla sevgili yapmaya çalışıyorsunuz![]()
![]()
Uyuz bir kızı kaybetsek ne olur kankamSonradan neler kaybettiğini görüp üzülme diye kankam![]()
![]()
Gerçi sende haklısın kankamUyuz bir kızı kaybetsek ne olur kankam![]()
![]()
Karakter hakkında fazla bilgim yok ama uyuz olduğu belliGerçi sende haklısın kankamİnsanın sinirlerini zıplatıyor Haluk'a karşı küçülmesiyle
![]()
Karakter hakkında fazla bilgim yok ama uyuz olduğu belliGerçi sende haklısın kankamİnsanın sinirlerini zıplatıyor Haluk'a karşı küçülmesiyle
![]()
Aynen kankam bende vazgeçtim sana bela olmasın bideKarakter hakkında fazla bilgim yok ama uyuz olduğu belli![]()
Karakter hakkında fazla bilgim yok ama uyuz olduğu belli![]()
![]()
Onlar iyi anlaşıyorlar zaten kanka kapışmaktan zevk alıyorlar
Onlar iyi anlaşıyorlar zaten kanka kapışmaktan zevk alıyorlar![]()
![]()
O hale getirmişken pay edip yeriz işimizi garantiye alalımAynen kankam @Çiğdem- Tutku'yu ambalajına hapseder böylece o da kurtulur![]()
Çiğdem'in tek yapması gereken Tutku'yu ait olduğu pakete geri sokmak![]()
Binevi Selanada pandorayı kutusuna soktukları gibi @pompy daha iyi bilir
Ekli dosyayı görüntüle 58588
Neden yapıyorsun kanka böyle şeylerAynen kankam @Çiğdem- Tutku'yu ambalajına hapseder böylece o da kurtulur![]()
Çiğdem'in tek yapması gereken Tutku'yu ait olduğu pakete geri sokmak![]()
Binevi Selanada pandorayı kutusuna soktukları gibi @pompy daha iyi bilir
Ekli dosyayı görüntüle 58588
Pay edelim etmesine de sen yine aç gözlü olarak fazlasını alırsın kendineO hale getirmişken pay edip yeriz işimizi garantiye alalım![]()
![]()
![]()
Ne yapayım kanka Tutku deyince aklıma gelen tek gerçek şey o oluyorNeden yapıyorsun kanka böyle şeyler![]()
![]()
O kız benim mideme dokunur @eskici ile siz yiyinPay edelim etmesine de sen yine aç gözlü olarak fazlasını alırsın kendine![]()
Ne yapayım kanka Tutku deyince aklıma gelen tek gerçek şey o oluyor![]()
![]()
Alış artık çakma Tutku'ya o zaman kankaPay edelim etmesine de sen yine aç gözlü olarak fazlasını alırsın kendine![]()
Ne yapayım kanka Tutku deyince aklıma gelen tek gerçek şey o oluyor![]()
![]()
Senin ne pis miden var tek lokmada götürürsün Tutkuyu
Kanka Tutku değilde Biskrem diye kötü kahraman yapılsa tadından yenmezAlış artık çakma Tutku'ya o zaman kanka![]()
![]()
HahHAHA Aaa yok ayoll benim midem hassastır onu kaldırmaz güzel görünsede içi dokunurSenin ne pis miden var tek lokmada götürürsün Tutkuyu![]()
Kanka Tutku değilde Biskrem diye kötü kahraman yapılsa tadından yenmez![]()
Ben ikisini de sevmem kankaSenin ne pis miden var tek lokmada götürürsün Tutkuyu![]()
Kanka Tutku değilde Biskrem diye kötü kahraman yapılsa tadından yenmez![]()