Ufak Tefek Cinayetler 18.Bölüm Yorumları

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,680
Puanı
1,060

Sarmaşık karışıyor!
Başrollerini Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Tülin Özen, Mert Fırat, Selim Bayraktar, Ferit Aktuğ ve Yıldıray Şahinler'in paylaştığı Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümüyle geliyor..

18.Bölüm önizleme
Yorumları bu başlık alınta yapabilirsiniz iyi yorumlar..​

Fragman iyiydi :)
Bakalım neler olacak.
Bugün televizyondan izleyeceğim :D

Yorumları bekliyoruz efendim:D bu arada forumun azizliğine uğradım üç konu birden oldu yaw:F
Forumda bazı dengesizlikler hakim.
Herşey normal geliyor artık :D
Gitmeyen bildirimler, olmayan etiketler ve daha fazlası vs. vs.
Hem hanene fazladan 2 konu yazılır haftaya :F

Forumda bazı dengesizlikler hakim.
Herşey normal geliyor artık :D
Gitmeyen bildirimler, olmayan etiketler ve daha fazlası vs. vs.
Hem hanene fazladan 2 konu yazılır haftaya :F

:F:FValla öyle forum bir düzelemedi ama tuhaf duruyor 3 konu birden delirdimi ne yapıyor bu diyecekler

Şuan bizde Arzunun ağladığı sahne var.
Burcu duyurdu herkese.
Bölümün başındakı rüya sahnesini saçma buldum.

Siz bayağı geriden geliyosunuz
evet maalesef. Baya reklam giriyor. Genelde ertesi gün izliyorumda bugün TV'den bakayım dedim. 2 saat sonra biter bizde :S
Atv ve Trt Hariç diğer kanallarda zevk yok izlemek. Çok reklam ve uzun reklamlar var hep

evet maalesef. Baya reklam giriyor. Genelde ertesi gün izliyorumda bugün TV'den bakayım dedim. 2 saat sonra biter bizde :S
Atv ve Trt Hariç diğer kanallarda zevk yok izlemek. Çok reklam ve uzun reklamlar var hep
Evet gerçekten kötü düzende Avrupa kanalları

Şu an burda reklam oldu orda devam ediyormu canım:D