26 Şubat Pazartesi 2018 Reyting Sonuçları

Söz ve Çukur baya iyi gidiyor, tebrikler iki diziye de. Söz'ün fragmanı baya iyiydi, sevindim zirveyi almasına. :D

:F:Ftövbe yarabbim yokluğun bile fayda etmiyo bonişim yaa @denizz19
Dünkü bölümde çok mantık hatası vardı adeta tüm kızlara sövdüm abla :D yalnız gelecek haftaki kaza rüya falan değilse final bölümde kızlar ölmezse benim için Kırgın Çiçekler tamı tamına boş dizi olarak hafızamda kalır çğnkü ilk 2 sezon harikaydı ve bu sezon çok kötüydü Kasımdan beri her anlamda düşüş var gerek reytinglerde gerek senaryoda ve bence 97.bölümde sağlam bi 100.bölüm tanıtımı yapmaları lazımdı ve 100.bölümde bitmesi lazımdı.

Bu arada Kalbimdeki Deniz'i unuttum, şimdi aklıma geldi. Çökmüş resmen, bir dizi nasıl harcanır kanıtı galiba. :( Biter birkaç haftaya.

Dünkü bölümde çok mantık hatası vardı adeta tüm kızlara sövdüm abla :D yalnız gelecek haftaki kaza rüya falan değilse final bölümde kızlar ölmezse benim için Kırgın Çiçekler tamı tamına boş dizi olarak hafızamda kalır çğnkü ilk 2 sezon harikaydı ve bu sezon çok kötüydü Kasımdan beri her anlamda düşüş var gerek reytinglerde gerek senaryoda ve bence 97.bölümde sağlam bi 100.bölüm tanıtımı yapmaları lazımdı ve 100.bölümde bitmesi lazımdı.

:DValla son bölümleri bende sevmemeye başlamıştım dediğin gibi ilk 2 sezon güzeldi de

Çukur'un düşüş yaşayacağını biliyordum. Totalde zirveyi tekrar geri alır umarım.