Çukur, Youtube'da Sansürlendi!

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
10,205
Puanı
1,060
rtuk-internete-mudahale-etmeye-basladi-cukur-a-gorulmemis-ceza-428683-5.jpg

RTÜK'ün "internet yayınlarını da denetleme yetkisi alması"nın etkileri dizilerde görülmeye başladı!

Show TV'de yayınlanan baş rollerini Aras Bulut İynemli, Ercan Kesal ve Erkan Kolçak Köstendil'in paylaştığı, son zamanların en çok dikkat çeken yapımlarından Çukur'un bu akşam yayınlanan 18. bölümü youtube üzerinden sansürlenerek yayınlandı.

Dizi, ilk bölümünden itibaren aldığı rekor cezalarla gündeme geliyor. Çukur’un daha önce yayınlanan 17 bölümü internetten sansürsüz olarak seyircilere sunulmuştu.

Konuya dizi fanlarının tepkisi gecikmedi. RTÜK'un youtube'da bile sansür uygulamasına izleyicilerin büyük kısmı "özgürlüğün engellenmesi" gibi yorumladı.

Son düzenleme:
Oha ya bu kadar da olmaz abarttılar iyice :A diziyi sevmiyorum orası ayrı :A :A

Vartolu’nun tarihi küfür sahnesini netten yükleyeceğim, ne olur ne olmaz. İleride dinler dinler duygulanırım. :A @MasacRE- @Sherlock @Çiğdem-

Bu diziyi zerre düşünmüyorum ama ilerde benim izlediğim diziler için de aynısı olursa hoş olmaz :A :A
İşte kanalda nasıl izlediysek öyle koymuşlar. :(
Aslında snepeak da diyecektim de konusu açılmışkan burada diyeyim . Ben bu diziyi Aras için izlemiyormuşum onu anladım :F

Bu bölüm işkence gibi bitmedi Vartolusuz gerçekten sıradan bir dizi haline geliyor fragman izlenmeleride geçen haftanın çok uzağındaydı , Totel yarın gidebilir ama Vartolu Snepeakta göründü haftaya rekor reytingler geliyor :Z:Z:Z @Forumdash @xemrexxx @MasacRE- @kerem

Aslında snepeak da diyecektim de konusu açılmışkan burada diyeyim . Ben bu diziyi Aras için izlemiyormuşum onu anladım :F

Bu bölüm işkence gibi bitmedi Vartolusuz gerçekten sıradan bir dizi haline geliyor fragman izlenmeleride geçen haftanın çok uzağındaydı , Totel yarın gidebilir ama Vartolu Snepeakta göründü haftaya rekor reytingler geliyor :Z:Z:Z @Forumdash @xemrexxx @MasacRE- @kerem
İyi kandırdınız seyirciyi valla :A :A

Vartolu candir :D İdris babanın sert ama babacan tavrı da çok güzel. Diziye renk katıyor ve tabi ki Selim :bhr:

Vartolu candir :D İdris babanın sert ama babacan tavrı da çok güzel. Diziye renk katıyor ve tabi ki Selim :bhr:
Selim gözüme girdi ama adamın kaseti var ellerinde bölümde yine onun üzerinden santaj etti Beyefendi :F

Bölümün en iyi sahnesi İdris babanın Aliçoya bana yardım et yeriydi bence ve öncesi :T

Ben sansürlü diziden herhangi bir zevk alamadığım için internet üzerinden izliyorum. Eğer bundan sonra sansürlü yayınlanacaksa diziyi bırakabilirim. Bu dizi bol sansürle zevk alınabilecek bir dizi değil.

İyi kandırdınız seyirciyi valla :A :A

Vartolu’nun gerçekten öldüğüne inanan tek kişi @Çiğdem- oldu. :A