Ne demek kankam seni övmek benim için bir gururdurBiliyorum kankam sağol
Ne demek kankam seni övmek benim için bir gururdurBiliyorum kankam sağol
Adamın hasısın kankamNe demek kankam seni övmek benim için bir gururdur
Bana bilmediğim şeyler söyle kankamAdamın hasısın kankam
sana affedilmeyecek kadar büyük hata yapan birine akıl sınırlarının bittiği yerden başlayacağı ceza vereceksen bütün samimiyetinle affet hisseden herşeyi arşivleyen kader en iyi biçimde ilgilencektir. @destere @Harunnn60 @Çiğdem- @gözlemci @eskiciBana bilmediğim şeyler söyle kankam
Bu ne reyiz anlamadımsana affedilmeyecek kadar büyük hata yapan birine akıl sınırlarının bittiği yerden başlayacağı ceza vereceksen bütün samimiyetinle affet hisseden herşeyi arşivleyen kader en iyi biçimde ilgilencektir. @destere @Harunnn60 @Çiğdem- @gözlemci @eskici
Ne demek kankam seni övmek benim için bir gururdur
Adamın hasısın kankam
Bana bilmediğim şeyler söyle kankam
Sen cimrisin parasını göndersek yine yollamazsın @eskiciSize yazın köye gittiğimde halis mulis İnek Yağı yollıyayım ne alaka demeyin yerken siz anlayın
İçimizden geçenleri söylüyoruz sadece ne var bunda ayoll öyle değil mi kankam @gözlemciSize yazın köye gittiğimde halis mulis İnek Yağı yollıyayım ne alaka demeyin yerken siz anlayın
Doğru dedin yine kankamSen cimrisin parasını göndersek yine yollamazsın @eskici
Bizi çekemiyor kankam Dikkat et Çiğdem teyze bize de hain planlar kurup ayırmaya çalışmasınİçimizden geçenleri söylüyoruz sadece ne var bunda ayoll öyle değil mi kankam @gözlemci
Doğru dedin yine kankam
Zaten bir kere denemişti kanka ama başaramadıBizi çekemiyor kankam Dikkat et Çiğdem teyze bize de hain planlar kurup ayırmaya çalışmasın
O da kendi çapında eğlenmeye çalışıyor, bırakalım da ne hali varsa görsünZaten bir kere denemişti kanka ama başaramadı
AnlamadımHhahaha Fıcıyla yollayacam sizleri anca paklar
Gördünmü kanka cimriliğini bastırmaya çalışıyor şimdide Ama yarın sorsak unuttum ayağına yatarHhahaha Fıcıyla yollayacam sizleri anca paklar
Haklısın kanka fazla büyütmemek lazımO da kendi çapında eğlenmeye çalışıyor, bırakalım da ne hali varsa görsün
Gördünmü kanka cimriliğini bastırmaya çalışıyor şimdide Ama yarın sorsak unuttum ayağına yatar
Sizin ortamı anca 2 fıcık Tereyağı paklar Pakları anlamadıysan Giresunca kelimesidirAnlamadım
Gayet Türkçe bir kelime Bu kelimeyi de hemen nüfusuna geçir hiç durma hadiSizin ortamı anca 2 fıcık Tereyağı paklar Pakları anlamadıysan Giresunca kelimesidir
Temizlemek gibi bir şey değil mi yaniSizin ortamı anca 2 fıcık Tereyağı paklar Pakları anlamadıysan Giresunca kelimesidir