Ne demek kankam seni övmek benim için bir gururdurBiliyorum kankam sağol![]()
![]()
Ne demek kankam seni övmek benim için bir gururdurBiliyorum kankam sağol![]()
![]()
Adamın hasısın kankamNe demek kankam seni övmek benim için bir gururdur![]()
![]()
Bana bilmediğim şeyler söyle kankamAdamın hasısın kankam![]()
![]()
sana affedilmeyecek kadar büyük hata yapan birine akıl sınırlarının bittiği yerden başlayacağı ceza vereceksen bütün samimiyetinle affet hisseden herşeyi arşivleyen kader en iyi biçimde ilgilencektir. @destere @Harunnn60 @Çiğdem- @gözlemci @eskiciBana bilmediğim şeyler söyle kankam![]()
![]()
Bu ne reyiz anlamadımsana affedilmeyecek kadar büyük hata yapan birine akıl sınırlarının bittiği yerden başlayacağı ceza vereceksen bütün samimiyetinle affet hisseden herşeyi arşivleyen kader en iyi biçimde ilgilencektir. @destere @Harunnn60 @Çiğdem- @gözlemci @eskici
Ne demek kankam seni övmek benim için bir gururdur![]()
![]()
Adamın hasısın kankam![]()
![]()
Bana bilmediğim şeyler söyle kankam![]()
![]()
Sen cimrisin parasını göndersek yine yollamazsınSize yazın köye gittiğimde halis mulis İnek Yağı yollıyayım ne alaka demeyin yerken siz anlayın![]()
![]()
![]()
İçimizden geçenleri söylüyoruz sadece ne var bunda ayollSize yazın köye gittiğimde halis mulis İnek Yağı yollıyayım ne alaka demeyin yerken siz anlayın![]()
![]()
![]()
Doğru dedin yine kankamSen cimrisin parasını göndersek yine yollamazsın@eskici
Bizi çekemiyor kankamİçimizden geçenleri söylüyoruz sadece ne var bunda ayoll![]()
öyle değil mi kankam @gözlemci
Doğru dedin yine kankam![]()
Zaten bir kere denemişti kanka ama başaramadıBizi çekemiyor kankamDikkat et Çiğdem teyze bize de hain planlar kurup ayırmaya çalışmasın
![]()
O da kendi çapında eğlenmeye çalışıyor, bırakalım da ne hali varsa görsünZaten bir kere denemişti kanka ama başaramadı![]()
![]()
AnlamadımHhahaha Fıcıyla yollayacam sizleri anca paklar![]()
![]()
![]()
Gördünmü kanka cimriliğini bastırmaya çalışıyor şimdideHhahaha Fıcıyla yollayacam sizleri anca paklar![]()
![]()
![]()
Haklısın kanka fazla büyütmemek lazımO da kendi çapında eğlenmeye çalışıyor, bırakalım da ne hali varsa görsün![]()
![]()
Gördünmü kanka cimriliğini bastırmaya çalışıyor şimdide![]()
Ama yarın sorsak unuttum ayağına yatar
![]()
Sizin ortamı anca 2 fıcık Tereyağı paklarAnlamadım![]()
![]()
Gayet Türkçe bir kelimeSizin ortamı anca 2 fıcık Tereyağı paklarPakları anlamadıysan Giresunca kelimesidir
![]()
![]()
![]()
Temizlemek gibi bir şey değil mi yaniSizin ortamı anca 2 fıcık Tereyağı paklarPakları anlamadıysan Giresunca kelimesidir
![]()
![]()
![]()