Niye olmamış atıyorsun kiYok survivorun ilk sezonunda.![]()
Yok ya takmadım Anıl'ı severim ama Yağmur'u onun yüzünden yazdılar bu da bir gerçekSen niye benim desteklediklerime taktın kafayı![]()
Niye olmamış atıyorsun kiYok survivorun ilk sezonunda.![]()
Yok ya takmadım Anıl'ı severim ama Yağmur'u onun yüzünden yazdılar bu da bir gerçekSen niye benim desteklediklerime taktın kafayı![]()
Ne alaka canım Funda söyledi Yağmur'u, sanki takım olarak konseyde mi çıkardılar isminiNiye olmamış atıyorsun ki![]()
Yok ya takmadım Anıl'ı severim ama Yağmur'u onun yüzünden yazdılar bu da bir gerçek![]()
Hakettin kanka.Niye olmamış atıyorsun ki![]()
Yok ya takmadım Anıl'ı severim ama Yağmur'u onun yüzünden yazdılar bu da bir gerçek![]()
Neyse işte Funda'yı Anıl doldurdu görmedin mi adada kendi aralarında konuşurken Yağmur bize ilerde sıkıntı çıkarır falan diyorduNe alaka canım Funda söyledi Yağmur'u, sanki takım olarak konseyde mi çıkardılar ismini![]()
Görmedim öyle bir şey uyduruyorsun şu an bence Anıl yapmaz öyle şeyNeyse işte Funda'yı Anıl doldurdu görmedin mi adada kendi aralarında konuşurken Yağmur bize ilerde sıkıntı çıkarır falan diyordu![]()
Yağmur ve Funda'yı tutuyorumHakettin kanka.Bu seneden bahsediyodum.
![]()
Funda çok sinsi.Yağmur ve Funda'yı tutuyorum![]()
![]()
Ben gördüm geçen hafta dokunulmazlığı kaybettikten sonraki ada konuşmalarını izle görürsünGörmedim öyle bir şey uyduruyorsun şu an bence Anıl yapmaz öyle şey![]()
Beni güzelliği ilgilendiriyor sadeceFunda çok sinsi.Kendine rakip gördüklerini potaya sokuyor fark ettim dün önce Yağmur, dünde Birsen'i yazdı Gizem dururken.
![]()
Sen asıl zevksize bak @MasacRE- 😱Ben gördüm geçen hafta dokunulmazlığı kaybettikten sonraki ada konuşmalarını izle görürsün
Beni güzelliği ilgilendiriyor sadece![]()
![]()
Sahra bile ondan daha güzel diyorum.Funda'ya güzel değil mi diyorsun![]()
Olmamışı basıyorum ben de sanaSahra bile ondan daha güzel diyorum.![]()
Bence sen trol yapıyosun.Olmamışı basıyorum ben de sanaşakamı yapıyorsun ya Funda çok güzel değil mi
![]()
Yoo çok ciddiyim bence çok güzel ve çok tatlıBence sen trol yapıyosun.![]()
Tamam kanka bu yorumunun üstüne bişey söylemek istemiyorum.Yoo çok ciddiyim bence çok güzel ve çok tatlı![]()
Bakarım bir araBen gördüm geçen hafta dokunulmazlığı kaybettikten sonraki ada konuşmalarını izle görürsün
Beni güzelliği ilgilendiriyor sadece![]()
![]()
Hepiniz birbirinizden zevksiz çıktınızSen asıl zevksize bak @MasacRE- 😱
Asıl zevksiz sizsiniz beBakarım bir ara
Hepiniz birbirinizden zevksiz çıktınız![]()