19-25 Şubat 2018 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,466
Puanı
1,060
Sayaç yine bol keseden saymış :A
Geçen hafta mesaj sayım 20.150 bile değildi ve şuan 20.236 ama 120 mesaj yazmışım güya :A
@gözlemci @vadikızı @eskici :D
Ama iyiymiş. 3 buçuk günlüğün mesajı :A

8'den 9'a ordan da 11'e...
İyi bari yavaş yavaş düşüyorum :A:A
@gözlemci ve @Harunnn60 'un yükselişi dikkatimi çekti :A:A

Son düzenleme:
:F:FBenim matematiğim sıfır benimkinide hesapla hocammm
Ben kendiminkine bakarım. kendi bacağından asıl :A

Sen de ne taktın bu sayaçlara ya :A

Bu hafta 200 fark olmamış aramızda :A :A
Benim sayı takıntım var. Yapacak birsey yok.
Yürüdüğüm merdiven basamakları banyodaki mutfaktaki fayans sayılarını sayma gibi takıntılarım var :F
söz konusu matematik ve rakamlar olunca tutamıyorum kendimi :T:

Yürüdüğüm merdiven basamakları banyodaki mutfaktaki fayans sayılarını sayma gibi takıntılarım var :F

:F:FOlurr gell ass ben kendimi asamamm
oo takıntınmı var kız zor olmuyormu herşeyi saymak:D

Önceden bende de vardı öyle takıntılar deli oluyordum ama kurtuldum şu an :A :A
70 küsür mesaj yazmış seni geçecekmiş :A

40 Mesaj daha yazsam olucakmış ama foyamız ortaya çıkmasın diye çaktırmadım @eskici :A

Şaka bir yana senle sohbet ortamından büyük keyif alıyorum iyi ki gelmişsin :Z
Teşekkür ederim ayoll ben de senin sohbet ortamından keyif alıyorum :A zaten ben olmasam bu kadar mesaj yazamazdın :A :F

Teşekkür ederim ayoll ben de senin sohbet ortamından keyif alıyorum :A zaten ben olmasam bu kadar mesaj yazamazdın :A :F
Aynılarını yazıyordum yine bende değişiklik olmuyor Ekim ayından beridir aynı mesaj sayılarıyla 800-1000 arası yada üstü değişerek gidiyor @kerem iyice umudunu yitirmeye basladı :A

Ama senlede tabi keyif alıyoruz sohbetlerimizden forum için çok önemli üyelerden birisin sende :A

70 küsür mesaj yazmış seni geçecekmiş :A

40 Mesaj daha yazsam olucakmış ama foyamız ortaya çıkmasın diye çaktırmadım @eskici :A

Şaka bir yana senle sohbet ortamından büyük keyif alıyorum iyi ki gelmişsin :Z

O önce bu hafta en pasif performansına rağmen @Dosi 'yi geçsin :A:A Zeynep pasif halinle bile foku geçmişsin valla :A:A

Aynılarını yazıyordum yine bende değişiklik olmuyor Ekim ayından beridir aynı mesaj sayılarıyla 800-1000 arası yada üstü değişerek gidiyor @kerem iyice umudunu yitirmeye basladı :A

Ama senlede tabi keyif alıyoruz sohbetlerimizden forum için çok önemli üyelerden birisin sende :A
O zamanlar @destere vardı onunla konuşarak yazıyorsundur şimdi o pek yok daha az yazabilirdin ama şimdi de benle konuşarak fazla yazıyorsun :A :A @kerem reyiz umudunu kaybetmesin yakında geçicem seni :F

O önce bu hafta en pasif performansına rağmen @Dosi 'yi geçsin :A:A Zeynep pasif halinle bile foku geçmişsin valla :A:A
Oğlan hiç yoktu ki forumda ayoll en iyi performansı @destere göstermiş bence gizli gizli yazmış :A :A :A

O zamanlar @destere vardı onunla konuşarak yazıyorsundur şimdi o pek yok daha az yazabilirdin ama şimdi de benle konuşarak fazla yazıyorsun :A :A @kerem reyiz umudunu kaybetmesin yakında geçicem seni :F
Yani her zaman ayak uydurucak birilerini buluyoruz cnm sadece pertnerlerim değişiyor bir ben değişmedim gidemedim :A :A :A

Ben seviyorum bu özelliği çünkü ben değil karşimdaki çıldırıyor :A

Yine ilk 3'e mi oynayacaksın :A:A
Gelsen çok daha iyi olur aslında :D
Reelde baya yoğunum ama ona rağmen girmeye çalıştım. Hafta sonu aktiflikle kapattım eksikliği.
Haftanın yarısı yoktum :D