@destere e kızmış protesto ediyor diye bana diyor ki tüm karadenizi patlatacam cezayı bana kesiyorBiraz kızdırmak lazım onu o zaman patlatır![]()
![]()
@destere e kızmış protesto ediyor diye bana diyor ki tüm karadenizi patlatacam cezayı bana kesiyorBiraz kızdırmak lazım onu o zaman patlatır![]()
![]()
Patlatsın işte ne güzel aksiyon gelir tekrar
Bozdu dizi bence.Son izlediğim bölümdü Tutku gidene kadar daha bakmam Havuç ise yaşlı başlı adam getirmişler Haluktan korkuyor falan yakışmıyor bu görüntüsüne uygun değil 26 yaşında Furkan gibi genç bir oğlan yerine yaşlı bir adam getirip dizi bura da komedi olmuş aslında
@Yiğitt @Harunnn60 @xBUGRAx @Forumdash
Dram sevmiyormuydun sen Dramaların sultanı geldi hoşuna gitmesi lazım bende böyle yazmaya başladımBozdu dizi bence.![]()
Yok severim ama bir komedi dizisine bu kadar dram ne alaka? anladık reytingler toparlandı ama konu sıktı artık. Hazirana kadar böyle mi gidecek dizi.Dram sevmiyormuydun sen Dramaların sultanı geldi hoşuna gitmesi lazım bende böyle yazmaya başladım
@Harunnn60
Evet Tutku ölmezse bitmez @Harunnn60Yok severim ama bir komedi dizisine bu kadar dram ne alaka? anladık reytingler toparlandı ama konu sıktı artık. Hazirana kadar böyle mi gidecek dizi.
Daha yenisine bakmam yaşlı adamın genc oğlan gibi hareket etmeleri yakışmamış dünyada genc oğlan kıtlığı vardı galibaBozdu dizi bence.![]()
diğeri teklifi kabul etmemiş Arka sıradakilerde bir oyuncu vardıya o teklifi kabul etmemiş öldürür diye yine @Çiğdem- oyüzden bunu seçmiş sen kurtlar vadisinden alışık değilmisinDaha yenisine bakmam yaşlı adamın genc oğlan gibi hareket etmeleri yakışmamış dünyada genc oğlan kıtlığı vardı galiba![]()
![]()
![]()
televizyon seyircisi değişmiş diye ben bloğumda yazdım bunu gözlemciye chatten yolladım @Çiğdem-Aaa neden öyle yapmış cnm![]()
Aaa evet gerçekten çok iyi yazmışın cnmtelevizyon seyircisi değişmiş diye ben bloğumda yazdım bunu gözlemciye chatten yolladım @Çiğdem-
sağolda Küçük ağada komediydi o da drama bağladıAaa evet gerçekten çok iyi yazmışın cnm![]()
![]()
@Harunnn60 @Yiğitt @xBUGRAx @eskici @gözlemci
https://aliozanozeren.wixsite.com/sitem/single-post/2018/02/25/Komedi-Seyircisinin-Bir-Kanaldan-Kaçısı
Oda oyüzden bitti işte cnm , Çocuklar Duymasında o yöne gidiyorsağolda Küçük ağada komediydi o da drama bağladı
Tutkunun oyunu ortaya çıkınca kurtulduk dedinizde ben şu laftan anladım bitmediğini ben bitti demeden bitmez. Hayır çocuklar duymasındaAaa bizim bu forumdakı dizidemi![]()
Aaa evet gerçekten çok iyi yazmışın cnm![]()
![]()
@Harunnn60 @Yiğitt @xBUGRAx @eskici @gözlemci
https://aliozanozeren.wixsite.com/sitem/single-post/2018/02/25/Komedi-Seyircisinin-Bir-Kanaldan-Kaçısı
Aksiyon yaparak al reyizMaçın hıncını feci alıcam