Ciddilik bize göre değilElime sağlık ozaman Ya ciddi birisi olup çıksaydın @mesmeso61 gibi gençliğinin baharında
Ciddilik bize göre değilElime sağlık ozaman Ya ciddi birisi olup çıksaydın @mesmeso61 gibi gençliğinin baharında
Bence de ayoll Aaa bazı konularda gerekebilir ama sohbet ediyorsun gülüp eğleniyorsun karşıdan bir somutkan surat ters cevap veriyor oradan kaçasım geliyor vllaCiddilik bize göre değil
Forumda pek ciddiyet isteyen konu yok zaten o yüzden hep böyle olmak lazımBence de ayoll Aaa bazı konularda gerekebilir ama sohbet ediyorsun gülüp eğleniyorsun karşıdan bir somutkan surat ters cevap veriyor oradan kaçasım geliyor vlla
Siiyaset var ama sen Allahtan oraya bulaşmıyorsun , @Harunnn60 I da çekip kurtaracam siyasetten inşForumda pek ciddiyet isteyen konu yok zaten o yüzden hep böyle olmak lazım
Benim işim olmaz siyasetle hee bazen yorum yapıyorum ama o yorumlar da eğlence amaçlı oluyor genelde ciddiye almıyorum yaniSiiyaset var ama sen Allahtan oraya bulaşmıyorsun , @Harunnn60 I da çekip kurtaracam siyasetten inş
Şu siyaset kadar boş bir şey yok ayoll , Hiç siyaset konusup anlaşan üye görmedim bu forumda öyle kavgaların çoğu o konulardan çıkıyor zatenBenim işim olmaz siyasetle hee bazen yorum yapıyorum ama o yorumlar da eğlence amaçlı oluyor genelde ciddiye almıyorum yani
Boş yere ceza yiyorlar işte başka bir şey olduğu yokŞu siyaset kadar boş bir şey yok ayoll , Hiç siyaset konusup anlaşan üye görmedim bu forumda öyle kavgaların çoğu o konulardan çıkıyor zaten
Dizimedya dönünce Değişik dönecekBoş yere ceza yiyorlar işte başka bir şey olduğu yok
Dizimedya dönünce Değişik dönecek
Siyasete girme dedim ben ona dinlerim bilmiyorum
Sihirli Hayatlar 44.Bölüm fragmanı
Tutku Hakimin kararına sinirleniyor
Ortalık dahada karışıyor.
Tutkudan şüphelenen Mandalina Tutkuya kanacakmı araştırma yapmaya devam mı
edecek Düşmanımın Düşmanı dostumdur Diyen Dodonun hamlesi bekleniyor Dodo Vişneden ne ceza alacak @Çiğdem- @vadikızı @Harunnn60
Bekliyoruz yine karıştırıcan ortalığıDizimedya dönünce Değişik dönecek
Siyasete girme dedim ben ona dinlerim bilmiyorum
Sihirli Hayatlar 44.Bölüm fragmanı
Tutku Hakimin kararına sinirleniyor
Ortalık dahada karışıyor.
Tutkudan şüphelenen Mandalina Tutkuya kanacakmı araştırma yapmaya devam mı
edecek Düşmanımın Düşmanı dostumdur Diyen Dodonun hamlesi bekleniyor Dodo Vişneden ne ceza alacak @Çiğdem- @vadikızı @Harunnn60